Олег Ляшко зустрівся в Астані з пакистанським мільярдером

20 травня 2011, 16:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2151

20 травня у столиці Казахстану місті Астані розпочала пленарну роботу Рада управляючих Європейського банку реконструкції та розвитку. У роботі першої сесії взяв участь народний депутат України Олег Ляшко.

 Він виявився єдиним представником українського парламенту на світовому форумі банкірів та інвесторів. У кулуарах народний депутат заявив, що приїхав на засідання ЄБРР з метою привернути увагу потужних інвесторів до економічного потенціалу України.
Під час перерви журналісти помітили жваве спілкування Олега Ляшка та одного з найбагатших в Україні інвесторів – голови ISTIL Group Мохаммада Захура з Пакистану.

Мільярдер по центру
Мільярдер по центру

Депутат сказав, що висловив підтримку панові Захуру за критичний виступ на презентації України, яка відбулася перед самим відкриттям роботи Ради ЄБРР.
Олег Ляшко заявив також, що «пакистанський мільярдер справедливо піддав нищівній критиці українську владу за бюрократичні знущання з іноземних інвесторів».
Як очікувалося в Астані, репрезентувати Україну мав віце-прем’єр Сергій Тігіпко, а натомість прилетів заступник міністра економіки Анатолій Максюта. Очевидці кажуть, що його виступ на українській презентації слухачі – банкіри, інвестори та підприємці – сприйняли без ентузіазму.
Тим часом народний депутат Олег Ляшко активно спілкувався з делегатами й гостями двадцятого щорічного засідання Ради управляючих Європейського банку реконструкції та розвитку, яке має завершитися 21 травня.

Прес-служба Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.