Хакерські атаки на мої Інтернет-ресурси не припиняються

21 травня 2011, 20:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1833

20 травня, опівдні, була здійснена хакерська DDOS атака на мій неофіційний сайт за адресою lyashko.com.ua.



Очевидно, моя політична, міжнародна, громадська й добродійна діяльність не дає спокійно жити  тим політичним  силам , які  вбачають  в моїй особі  серйозну загрозу для себе.

Відвідуваність цього  Інтернет-ресурсу – не дивлячись на те, що він працює всього кілька місяців, зростала щодня, а  останніми  днями, як свідчить статистика, відвідуваність   зросла у 5-6 разів. Вочевидь, такий стрімкий ріст популярності мого сайту, який, у свою чергу,  свідчив про стрімкий ріст мого рейтингу, дуже   не сподобалося замовникам цієї хакерської атаки.

Та, не дивлячись на ці жалюгідні потуги моїх супротивників, я продовжую працювати  - з іще більшою енергією та ентузіазмом. А те, що мене так активно намагаються  «ліквідувати» в інформаційному просторі,  свідчить лише про одне - мене починають боятися…

Значить,  я  на правильному шляху, з якого звертати не збираюся.
Тому найближчими днями стартує мій офіційний сайт, який, сподіваюсь, стане іще більш популярний, аніж той, котрий сьогодні був знищений моїми «доброзичливцями».

Як відомо, кілька тижнів тому в результаті хакерської атаки, організованої моїми «доброзичливцями», був зламаний доступ  до моєї поштової скриньки, мого блогу на Кореспонденті та моєї персональної сторінки на Фейсбуці.

Завдяки оперативній роботі моєї команди, сторінку на Фейсбуці вдалося врятувати, проблема з моїми блогами на Korrespondent.net також була подолана. На жаль, поштову скриньку врятувати не вдалося – з неї  до сих пір здійснюється розсилка брудних замовних матеріалів, спрямованих  проти мене.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.