І знов про мене брешуть…

31 травня 2011, 16:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2832

Вочевидь, мої опоненти бояться моєї перемоги на наступних виборах. Тому вигадують різні провокації проти мене.


Вони думають, що я можу зламатися, пасти духом, розгублюсь і не знатиму, що робити далі. А я знаю: працювати ще краще, ще активніше та креативніше.

Вони вже не знають, що придумати, аби дискредитувати мене. Їх давить жаба, що я так багато спілкуюся з виборцями, і моя підтримка зростає. Спілкуюсь, перш за все, на зустрічах, де кожен громадянин може підійти і поговорити зі мною. Чимало людей пишуть мені листи, на кожен з яких я відповідаю. У багатьох є номер мого телефону, й щодня, починаючи з самого ранку, я отримую безліч дзвінків та смс-повідомлень.

Також я спілкуюсь з прихильниками через Інтернет.  Особисто веду свої сторінки на “FacebookтаFormspring”, чому є багато очевидців, айпад завжди зі мною. Для мене  – це неймовірне задоволення і водночас обов’язок. Бо депутатом мене вибрав народ України, отже, кожен представник цього народу має право спитати мене, а я зобов’язаний відповісти.

На “Formspring”, де я зареєструвався першим з українських політиків, існує конкурс: автор кращого запитання до мене іде в ресторан повечеряти зі мною. До речі, кілька днів тому ми з першою переможницею конкурсу студенткою Вікторією ходили на вечерю і каталися на катері. Я тримаю своє слово, на відміну від моїх опонентів, які брешуть людям весь час, зокрема брешуть про мене.

Друзі рекомендують мені зареєструватися в “Twitter”, “Вконтакті” та інших соціальних мережах, що я зроблю найближчим часом і теж сам вестиму свої акаунти. Тим паче, ті, хто мені заздрить, нещодавно створили фальшивий Twitter” для моєї дискредитації. Бог їм суддя…

Сьогодні опоненти вигадали нову дурницю про мене. Вони додумались… розповісти людям, що начебто я, Олег Ляшко, рекомендував Президентові Білорусі Олександру Лукашенко закрити доступ до соціальної мережі “Вконтакті” та обмежити вільний доступ до соціальних медіа: “Однокласники”, “Twitter”, “Facebook”. Це абсолютна маячня, яка поза межами здорового глузду.

Як я можу бути проти соціальних мереж, якщо сам є їх активним користувачем. Для багатьох виборців це можливість поспілкуватися зі мною, розповісти про свої проблеми, котрі я намагаюсь вирішити всіма силами.

Друзі, пишіть мені, якщо у Вас є бажання, і не вірте цинічним брехунам, котрі розповсюджують про мене нісенітниці.

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.