Всіх не передушите!

03 червня 2011, 15:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1406

Стенограма мого виступу у парламенті 3 червня 2011 року


Шановні співгромадяни! Оскільки дуже багато хто з вас звертається до мене  з питанням: за що 18 травня Перший віце-спікер парламенту Адам Мартинюк душив мене, я хотів би з цього приводу повідомити вас.

18 травня у  Верховній Раді розглядався законопроект про підвищення відповідальності роботодавця за невиплату заробітної плати.  Якраз 18 травня вранці в мене була зустріч із трудовим колективом холдингової компанії    "Київміськбуд", в якій 300 людей майже півроку не отримують заробітної плати. А 17 травня я був з візитом  у Прилуках на маслозаводі, де 150 людей  8 місяців не отримують заробітної плати. І в Прилуках на  маслозаводі, і в Києві будівельникам, і десяткам тисячам людей, які не отримують зарплати по всій країні, я обіцяв, що коли буде в мене можливість, я обов’язково звернуся до органів державної влади з  проханням вжити заходів щодо негайної виплати зарплати.

І от коли розглядався законопроект про відповідальність роботодавця за невиплату зарплати, я підійшов до  головуючого на сесії Адама Мартинюка і  попросив його дати мені одну хвилину часу, щоб звернутися до Президента, до Прем’єр-міністра з проханням, щоб людям виплатили зарплату. Мені Адам Мартинюк сказав, що не дасть, оскільки я не маю права виступати. Я йому сказав дослівно таке: "Адаме Івановичу, Христом Богом тебе прошу,  дай мені одну хвилину часу. Сотні людей  сидять без зарплати, їхнім сім’ям "жрать" немає чого, а ти мені тут хвилину не даєш". Він мені знову каже: "Ні, не дам". Тоді я йому відповів буквально таке: "Я розумію, чого ви не даєте мені навіть хвилини виступити на захист людей. Бо ви вчасно отримуєте заробітну плату, ви живете на державній дачі, ви не платити комунальних платежів, тому вам не болять проблеми людей. Тому я вам, фарисею, обіцяю, що коли я прийду до влади, я заберу у вас і дачу, і пенсію, яку ви незаконно заробили. Бо саме внаслідок вашої діяльності мільйони людей по всій країні не мають зарплати і не мають за що годувати сімей". Після цього він ухопився мені в горло. Тобто, коли я йому казав, що сотні сімей по всій країні, тисячі сидять без роботи, без зарплати, сидів спокійно. Як тільки я сказав, що заберу дачу і пенсію, вхопився в горло. Тобто для них найважливіше – дача і пенсія!

Цікаво, як відреагував голова парламенту на цю поведінку Мартинюка. Він сказав, що заздрить Мартинюку за те, що не був на його місці, коли той мене душив. Очевидно, Володимир Литвин так само заздрить генералу Пукачу, який задушив Гонгадзе за командою колишніх керівників держави. Але я хочу сказати: всіх не передушите! І я як стояв, так і буду стояти на сторожі інтересів українського народу, на сторожі роботяг, про яких майже ніхто не замовить слова.

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.