Навіщо нам прокуратура?

15 червня 2011, 16:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1650

Цими днями у Верховній Раді депутати проголосували за законопроект, суть якого до болю проста: оплата 80 мільйонів гривень іноземній компанії за аудит діяльності уряду Тимошенко.


Мене особисто, як і більшість громадян України, цей законопроект обурив. Чому? Тому, що я не розумію, навіщо нам тоді прокуратура та інші силові структури й органи контролю, навіщо фінансування цих структур зростає рік у рік, навіщо ми витрачаємо на них ті кошти державного бюджету, котрі, з моєї точки зору, краще б витратили на збільшення фінансування медицини, освіти та інші соціальні видатки.

В державі багато людей не знають, чим їм завтра нагодувати своїх дітей, і за які гроші купити їм іграшки чи підручники. А наші можновладці воліють витратити більше 10 мільйонів доларів, запросивши з-за кордону аудиторів діяльності попереднього Кабміну.

Поза сумнівами, слід перевіряти діяльність уряду: і того, який зараз, і минулого, і тих, які працювали ще раніше. Однак, для чого платники податків годують ненажерливі правоохоронні органи, якщо влада просить (за величезні гроші) міжнародних експертів розібратися, хто скільки вкрав і яким чином?

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.