Мартинюк і Литвин сміються, а мали б бути в тюрмі

17 червня 2011, 10:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2289

Сьогодні в парламенті я вимагав, щоб віце-спікер Мартинюк відповів перед законом за замах на моє життя – інцидент, що набув світового розголосу, осоромивши Україну.


Голова Верховної Ради Литвин на мою вимогу засміявся. Так само цей фарисей і причетний до вбивства Гонгадзе сміється над усім багатостраждальним українським народом, який він дурить вже стільки років.

Але сміятися їм лишилося недовго, бо скоро в парламенті буде молодь, якій я допоможу перемогти на виборах. І ця молодь вижене мартинюків, литвинів та їм подібних і забере у них те, що вони вкрали.

Моїх опонентів, які мене бояться, душить жаба, бо я захищаю не депутатів і міністрів, а простих людей. А люди підтримують мене. Часто я намагаюся виступити у парламенті на підтримку знедолених, а мені відмовляє зажерливе керівництво Верховної Ради. Сотні тисяч людей, які місяцями не отримують заробітну плату, просять мене допомогти їм.

Коли я 18 травня хотів виступити на захист цих громадян, головуючий на сесії Адам Мартинюк, який живе на державній дачі в Конче-Заспі й не платить навіть комунальні послуги, відмовив мені. Тоді я пообіцяв забрати у нього дачу і пенсію. Після цього він схопив мене за горло кагебістським прийомом і ледве не задушив. Я не відповів, хоча дуже хотілося б, адже тоді на мене в той же день порушили б кримінальну справу.

В той же день я полетів до Казахстану на саміт ЄБРР пропагувати Україну. За час моєї відсутності мій колега народний депутат Олександр Чорноволенко звернувся із запитом до Голови Верховної Ради, Генерального прокурора та Міністра юстиції. Вимога запиту – розібратися із замахом Мартинюка на моє життя.

Генрокурор уповноважив замість себе відповісти свого заступника Віктора Занфірова, який написав повідомлення, з якого випливає, що Генеральна прокуратура відмовляється давати правову оцінку діям Мартинюка.

Міністр юстиції Олександр Лавринович відповів приблизно так само.

Отже, правоохоронні органи вважають, що, коли віце-спікер душить народного депутата, це нормально. Цікаво, якби Мартинюк мене задушив до смерті, і я не мав би можливості написати цю статтю, Генрокуратура і Мін’юст теж ніяк би не відреагували?

Символічно, що Литвин не відповів взагалі: запит був поданий 20 травня, а термін розгляду – 10 днів – вже давно минув. Натомість, коментуючи цю подію, Литвин сказав, що заздрить Мартинюку за те, що не був на його місці, коли той мене душив. Очевидно, Литвин так само заздрить генералу Пукачу, який задушив Гонгадзе за командою колишніх керівників держави.

Хіба може бути порядок в державі, де Голова Верховної Ради – причетний до вбивства, а його перший заступник – садист із кагебістським замашками?.. Тим більше, коли правоохороні органи на це ніяк не реагують.

Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.