Я не можу мовчати!

17 червня 2011, 12:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1931

Комуняки, які ненавидять все українське кожною клітиною свого організму, які паразитують на почуттях частини пенсіонерів, які крадуть кошти державного бюджету, вже зовсім з’їхали з глузду.


Вони знахабніли остаточно, дозволяючи собі знущатися над державним прапором, над національними символами, над Україною і над кожним її патріотом.

Я разом з усіма свідомими громадянами нашої Вітчизни сприймаю образу нашого прапору як свою особисту.

Мерзотний українофоб Царьков, депутат-комуняка, 17 червня дозволив собі вийти на трибуну Верховної Ради і... у брудній формі принижувати національний прапор. Це порушення законодавства, і, якби ми жили в правовій державі, таке хамло сіло б до тюрми на 5 років.

Державний синьо-жовтий прапор – наш символ і наша гордість – наше небо і наша пшениця, яка може годувати півсвіту. Комуністи у парламенті живуть на державних дачах і квартирах, отримують величезні зарплати та пенсії за рахунок державного бюджету, їздять на службових “Мерседесах” у кращих традиціях КПРС, які, жируючи, заморили 20 мільйонів українців. Від нинішніх комуністів смердить нафталіном сталінізму.

Вони дозволяють плювати на національні святині – і я не можу мовчати! Я завжди всіма силами захищатиму все українське. І закликаю всіх патріотів діяти так само. Патріотизм і повага до державних символів – запорука розвитку України.  Скажімо, в США національний прапор ви зустрінете фактично в кожній оселі, в усіх кафе та ресторанах. Шкода, що ми ще не виросли до такого рівня патріотичної свідомості.

Брудні комуняки намагаються перешкодити мені та іншим патріотично налаштованим громадянам. Але ми їх переможемо, бо з нами Бог і Україна!

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.