Вимагаю відставки голови КМДА за теракт проти киян

20 червня 2011, 11:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2035

Мені шкода людей, які постраждали внаслідок пожежі в центрі Києва минулої ночі:



Дорогі друзі, прийміть мої щирі співчуття! Тримайтесь і не падайте духом. Хай Бог допоможе Вам подолати труднощі. Якщо я можу чимось Вам допомогти, зверніться до мене в приймальню або через соціальні мережі. Я намагатимусь сприяти вирішенню Ваших проблем.

Біда, яка відбулась, говорить про неефективність київської влади.  Це вже не перша серйозна пожежа в столиці за останній час, що приносить не тільки матеріальні та моральні збитки багатьом людям, а й забруднює повітря, яким дихаємо ми та наші діти.

Те, що із вогнем довго не могли справитись – чітка ознака того, що слід якнайшвидше змінювати муніципальну владу. Тому я вимагаю відставки Олександра Попова з посади голови Київської міської державної адміністрації. В цивілізованій європейській державі міський голова сам би склав свої повноваження на наступний день, не витримавши такого сорому.

Я не виключаю, що причина пожежі – умисний підпал, масштаб якого дозволяє назвати це терактом проти мирних киян.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.