Запрошую до моєї онлайн-приймальні

24 червня 2011, 10:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1520

День у день Інтернет відіграє дедалі більшу роль у житті суспільства.

Соціальні медіа вже сьогодні є тими Інтернет-сервісами, у яких найбільша кількість користувачів. Більше того, має місце чітка тенденція до зростання.

Відповідальний політик нині зобов’язаний надати виборцям якнайкращі можливості контактувати з ним через соціальні мережі. Часто люди хочуть звернутися до народного обранця з певним проханням чи пропозицією, але у багатьох випадках їм зручніше звернутися через Інтернет, ніж записуватися на прийом чи писати лист на адресу Верховної Ради.

Дбаючи про своїх виборців, я першим в Україні відкрив онлайн-приймальню, щоб кожен громадянин мав можливість звернутися до мене. Для розміщення приймальні я обрав соціальну мережу “ВКонтакті”, яка нині є найпопулярнішою в Україні. Хоча мені особисто більш імпонує “Facebook”, де я щодня активно спілкуюся з прихильниками. Також я та команда моїх однодумців представлені в різноманітних інших соціальних медіа-ресурсах. На сайті “ВКонтакті” вже давно існує група моєї підтримки, яка налічує вже понад 10 тисяч учасників. Тепер ми запустили онлайн-приймальню, адже це важливий інноваційний механізм спілкування політика і виборця. Всі звернення, отримані таким чином, я читатиму особисто і намагатимусь допомогти кожному. З усіх важливих питань я даватиму доручення моїм юристам підготувати на основі звернення через онлайн-приймальню депутатський запит до тих органів влади, які можуть вирішити проблему, з якою до мене звернулася людина.

Адреса онлайн-приймальні:
http://vkontakte.ru/app2349098_36960163?ref=9

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.