Луганській громаді – справедливі тарифи!

25 червня 2011, 15:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
894

Одразу після прийняття Луганським міськвиконкомом рішення про підвищення тарифу на проїзд у міських маршрутках до 2,5 грн. до мене за допомогою звернулися обурені громадські активісти.



Я направив до Генеральної прокуратури та Антимонопольного комітету запити з проханням перевірити обгрунтованість та законність підняття тарифів.

Антимонопольний комітет у своїй відповіді на моє звернення зазначає, що виконкому Луганської міськради рекомендовано встановити тариф на перевезення пасажирів у маршрутках з урахуванням висновків Держінспекції з контролю за цінами, яка раніше визнала тариф необгрунтованим.

Обласна прокуратура також повідомила про опротестування рішення Луганського міськвиконкому про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках.
У свій черговий приїзд на Луганщину 18 червня я зустрівся з молодими людьми, які оголосили голодування на знак протесту проти підвищення вартості проїзду. Мені вдалося вмовити їх припинити голодування, адже не можна чинити своєму здоров’ю шкоду навіть у відповідь на неправомірні дії міської влади. Адже коли влада приймає антинародні рішення, їй байдуже, чи голодують люди, чи ходять пішки.

Після того, як рішення про підвищення ціни на проїзд засудила громадськість Луганська та опротестувала прокуратура – справа лише за міським головою. Якщо в нього є політична воля дійсно працювати на користь міста, він має визнати, що було помилкою дозволяти комуністам хазяйнувати в транспортній сфері та необгрунтовано підвищувати тарифи. Цю помилку необхідно виправити, взявши ситуацію під контроль і реально працюючи над покращенням життя луганчан та дослухаючись до думки громади.

Дякуючи Богу, в Луганську достатньо активних та грамотних людей, готових боротися за свої права. І вони завжди можуть розраховувати на мою підтримку.

Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.