Деякі опозиційні лідери таємно бажають арешту Тимошенко

01 липня 2011, 10:15
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
5330

Не сумніваюся, що деякі опозиційні сили хотіли б бачити Тимошенко за гратами. І цьому є просте пояснення. Їм потрібно відсторонення від виборів головного політичного конкурента на електоральному полі.

Головне завдання - «залізти» в нішу, яка утвориться в разі обезглавлення «Батьківщини».  Вони прекрасно розуміють, що без Юлі політичне майбутнє БЮТ стане досить примарним, і спробують цим скористатися.

Ні для кого не секрет, що деякі «опозиціонери» кулуарно співпрацюють з владою. Я не виключаю, що вже сьогодні ведеться робота з організації «правильних» виборів-2012, де буде узгоджена з Банковою опозиція, призначені «нові-старі» лідери, з якими буде підписаний «контракт на критику влади». Ці опозиціонери зайдуть в парламент рівно на стільки, щоб зберігати статус-кво, але не заважати Януковичу формувати конституційну більшість.

Щиро шкода, що у важкий для країни момент, опозиційний табір замість простягнутої один одному руки, демонструє повну антипатію до подій, що відбуваються, або обмежується шаблонними заявами, замість реальної допомоги. Саме в такі моменти влада тріумфує.

Тож тим, хто не бажає бути прислужниками «регіональних панів», пора забути старі образи, відкинути амбіції і спробувати разом реалізувати спільну програму дій щодо протистояння антинародній владі.

Що ж стосується Тимошенко, то судилище над нею може стати «коктейлем Молотова» для Януковича, і незабаром українське суспільство підніметься на реальну боротьбу, результатом якої стане падіння правлячого режиму.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.