Вимагаю заборонити Компартію!

06 липня 2011, 09:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
963

Комуністична партія, що діє в Україні на шкоду національним та державним інтересам, має бути заборонена. Комунізм рівнозначний фашизму!

Комуністи замордували 20 мільйонів українців через Голодомори, ГУЛАГи, репресії, переслідування. Вони робили продовольчі склади у церквах і руйнували наші святині. Вони забирали у селян землю і майно. Вони збиткувалися над нашою рідною землею, поливаючи її кров’ю патріотів, інтелігенції, випадкових жертв, які чимось не догодили тоталітарному режиму. Вони разом з Гітлером підписували угоди, які спричинили Другу Світову Війну. Шановні громадяни, задумайтесь! Вони морили людей голодом настільки, що батьки їли своїх дітей! Комуністична ідеологія безсумнівно є людиноненависницькою. Це м’ясорубка, яка перемолола кістки, плоть і кров десятків мільйонів ні в чому не винних людей.

Нинішні представники КПУ - це послідовники злочинної КПСС, нещодавно вони провели свій 44-й з'їзд - пряме свідчення того, що ця партія є сталіністською. Соромно, що цей з'їзд транслювало національне телебачення. Ангели невинно убієнних жертв комуністичних репресій плакали на небі, дивлячись цю ганебну картину. Хто і коли нарешті вибачиться перед українцями за злочини комуністів?!

Сьогодні комуністи в парламенті тільки тому, що цинічно паразитують над почуттями декотрих людей літнього віку, які ностальгують за радянськими часами, бо це була їх молодість. Дорогі пенсіонери,  подивіться, кого Ви підтримуєте?! Вони крадуть Ваші пенсії, читаючи твори Маркса-Лєніна на задньому сидінні «Мерседесів». Вони входять до владної коаліції, що плює Вам в обличчя, здійснюючи так звану пенсійну реформу. Та хіба ж то реформа? То геноцид пенсіонерів! Те, що комуністи не голосували за це рішення - брехливе прикриття їх справжніх намірів. Вони представлені в уряді, вони легалізували коаліцію тушок, вони голосували за бюджет, спрямований проти людей.

Комуністи прислужують олігархам, зухвало брешучи виборцям. Вони підтримують уряд Азарова, вони підтримували уряд Тимошенко, вони готові підтримати кого завгодно, аби за це добре заплатили…

Я зареєстрував законопроект про заборону Компартії і звертаюся до депутатів з різних фракцій підтримати цей історичний крок в ім'я Бога і багатостраждального Українського народу.

Олег Ляшко, лідер Радикальної Партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.