Побоїще в Печерському суді. Похорон демократії

06 липня 2011, 20:47
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
10106

Міліцейське побоїще у Печерському суді остаточно показало - в Україні панує диктатура. Суддя Кірєєв, що як виявилося, свого часу, допомагав чиновникам-наркоділкам уникнути справедливості, в котре поставив себе над Законом.

Порушуючи норми прямої дії Конституції України «про недоторканість Народних депутатів України» він наказав бійцям спецпідрозділу «Грифон» вивести з залу суду спочатку Народного депутата Михайла Косіва. А потім віддав наказ «Беркуту» про застосування сили і видворення із зали  Народного депутата України Жені Суслова.

 При цьому, я відповідально заявляю жодних приводів для застосування такого методу не було. Я протягом всього часу був у залі суду, отже все проходило на моїх очах. Друзі, це банда!

70 чоловік з «Беркуту» увірвалися до зали суду у повному бойовому обладунку. Вони били усіх, журналістів, Народних депутатів, простих громадян. Тому про недоторканість нардепів, наразі, можна забути. Ті нардепи, які в опозиції до Януковича позбавлені свого конституційного права, права на недоторканість. Нам вдалося їх витіснити і мушу зазначити, що тендітна Юля Тимошенко не злякалася кийків і стояла під ударами поруч з усіма.

Я не знаю, що ще потрібно нашим людям, щоб зрозуміти, в нашій країні немає Закону, немає Конституції, нема суду. В Україні панує кримінально-олігархічний режим, прокурорське  свавілля, розбавлене судовим «бєспрєдєлом». Ніхто з нас, не може бути захищеним. Ніхто не гарантує нам елементарне право, право на захист. Завтра вони почнуть ходити по хатам, і влаштовувати нам сталінські «тройки» у особі таких «кіреєвих». Міліція, СБУ, ГПУ, суди стали органами реалізації замовних репресій, фальсифікованих кримінальних справ, політичних переслідувань. Вони стали кишеньковими і виконують тільки накази Банкової. Віктор Янукович намагається зробити з України другу Білорусію.

Ми можемо довго «товкти воду в ступі», з’ясовуючи стосунки між собою. Але давайте спитаємо себе, у якій державі ми хочемо жити ? Особисто мені соромно жити у державі де президент плутає Ахматову з Ахметовим і  жирує  у незаконно приватизованому Межигір’ї, . Мені соромно жити в країні де за власні переконання тобі загрожує тюрма, мені соромно жити в країні де ґвалтують Конституцію і знущаються над людьми, доводячи їх до зубожіння. Мені соромно жити у країні де мовою спілкування державних чиновників і прокурорів стала «фєня», а улюбленою піснею «мурка».

Я не хочу жити в Білорусії, бо я УКРАЇНЕЦЬ !!!! Тут моя земля, моє коріння, мої діти. Я не змирюся з їхніми бандитськими методами управління країною. Батьки виховували мене бути достойним, гідним громадянином своєї держави. Я не буду рабом. Мене вже достатньо залякували, попереджали, присилали сексотів  і натякали, щоб закрив рота. Дарма. Я не боюся їхніх кийків, зброї, провокацій, прокурорів, сбушників  та продажних суддів. Тому що мені нема чого приховувати, нема чого цуратись. Я просто хочу жити у вільній країні, де щасливими будуть мої діти.

Нам відомо, що Янукович вже видав наказ на арешт Юлі, але їм це не допоможе. Свідомість людей, почуття власної гідності зростає щодня. Тож давайте скажемо собі : «Я не боюся!» і почнемо боротися разом.

Сьогодні кожен має усвідомити, що саме Янукович і його хунта є ворогами України. І якщо ми будемо разом ця хунта зламається. Нам не потрібен курс на Білорусію. Нам потрібний курс на нову українську революцію, результатом якої стане повалення режиму. Я закликаю зробити це усіма можливими конституційними заходами політичної боротьби, включаючи масові протести і акції громадянської непокори. Я переконаний, що сьогоднішнє побоїще в суді може значно прискорити наше об’єднання, об,єднання не навколо персони, а заради України. Тримаймося, борімося!

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.