Ніяких відпусток для депутатів, поки не буде покращення життя людей!

08 липня 2011, 05:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2066

В Україні надзвичайно складна соціально-економічна ситуація.



У багатьох громадян не вистачає можливостей навіть придбати продукти харчування та ліки.

В цей час народні депутати, мало того, що утримуються за державний рахунок, так ще й хочуть відпочивати два місяця.

Прості люди багато працюють, шукаючи можливість підробітку, щоб прогодувати своїх дітей. Пенсіонери змушені продавати зернята, студенти замість навчання працюють офіціантами, хворі замість того, щоб лікуватися – теж змушені шукати роботу, люди з вищою освітою йдуть торгувати на базар, селяни з самого ранку до пізньої ночі займаються господарством, щоб не померти з голоду.

Тому я зареєстрував законопроект, яким пропоную скасувати депутатські відпустки – хай народні обранці працюють влітку, вони не заслужили на відпочинок. Люди вибрали їх, щоб ви відстоювали їх інтереси, а не лежали на пляжах на Мальдівах. Ніяких відпусток для депутатів, поки не настане покращення життя людей!

Більше того, я також вимагаю позбавити народних депутатів відпускних коштів, які   доцільніше витратити на оздоровлення дітей-сиріт і з малозабезпечених сімей. Саме цим діткам треба надати путівки в Крим, в санаторії “Дюльбер” та “Нижня Ореанда”, які зараз призначені для відпочинку депутатів.

Я закликаю колег-депутатів підтримати цей законопроект, якщо у них є хоч крапля совісті!

Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.