Радикальну партію вже штрафують

08 липня 2011, 16:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1658

Сьогодня в місті Вінниця чиновники міського управління благоустрою вимагали прибрати намет в якому наші активісти збирають підписи громадян на підтримку створення "Радикальної партії Олега Ляшка".



Звісно що багатьох налякала наша політична та громадська позиція, але не до такої ж міри. Але справа в тому, що всі ці бюрократичні фокуси, які сьогодня демонстрували вінницькі "професіонали", які казали спочатку дозвіл отримайте, а потім встановлюйте намети вже ні для кого не дивні. Бо працювати ці "кадри" як не вміли так вже й не навчаться. Наші активісти кажуть то дайте нам дозвіл - а вони ну це не раніше 6 - 7 днів треба, а поки що приберіть свій намет. Тобто як завжди на протязі останніх 20 років.

Потрібно комусь хабара дати, щоб щось дозволили. То я Вам кажу  - Олег Ляшко хабарі не дає - йдіть працювати, але спочатку навчіться нарешті з людьми розмовляти а не хамити і корчити з себе грамотіїв. Тепер від приводу цього інцинденту до причини.

Справа в тому, що за повідомленням місцевої вінницької преси лише за 2 дні по Вінницькій області зібрано майже 2000 підпиів на підтримку нашої політичної сили. Тому не дивно, що після цього повідомлення піарщики та політтехнологи  наших опонентів миттєво підрахували, що якщо такий результат помножити на кількість областей України то наша партія вже зараз долає їх пресловуті 4% голосів. Бо люди солідарні з нами, що цей б/у "політичний" мотлох треба гнати мітлою з влади і дати дорогу молодим хлопцям та дівчатам з світлими головами. Які сидять без роботи після інститутів та чекають поки черговий "блатний" пенсіонер спроможеться вийти на пенсію та звільнити тепле місце. І вже зараз молодь країни розуміє що їм до пенсії після вчорашнього пенсійного геноциду українців дожити буде важко. Бо життя - це поняття повноцінне, як в духовному так і в матеріальному сенсі. А 70% українців зараз не живе а просто існує. І це треба змінювати терміново і радикально.

Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.