Відео про події в Печерському суді від ГО Новий Київ. Цього не показав жоден канал.

10 липня 2011, 07:55
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
11631

Ми все-таки вирішили розмістити це відео, оскільки вважаємо, що воно ще довго не втратить своєї актуальності. Ми свідомо його не різали, щоб ви змогли відчути ту атмосферу напруги яка панувала в залі, почути всі діалоги і репліки.

Зверніть увагу на маленьку Юлю в оточенні здорованів у повному боєкомплекті.

«Беркут» викидав і бив не тільки громадян, народних депутатів, а й журналістів, трощив їхню апаратуру. Отже, маємо пряме порушення закону зі сторони працівників МВС. Але  ніхто за це свавілля не відповість. Поки.

Сьогодні вони атакують суди,  де судять опозицію. Завтра вони прийдуть до наших осель. Ті хто мають захищати людей від злочинців сьогодні стали інструментом  розправи влади над інакомислячими. Вони самі стають злочинцями виконуючи неправомірні, неконституційні накази.

Те що відбулося у Печерському суді має стати сигналом для кожного патріота, громадянина України. Ця хунта не зупиниться ні перед чим. Їм наплювати на Україну, народ, Конституцію і закони. Єдиним їхнім аргументом є брутальна сила спецназівців і репресивний апарат. Можливо у когось ще є сумніви ? Ну що ж, робімо висновки, друзі. ас ще є. Ми свій шлях вже обрали.  

Ви нам корупцію  -  ми вам революцію !!! 

ВІДЕО ДИВІТЬСЯ ТУТ

http://www.youtube.com/user/novykyiv#p/a/u/0/6B0NbwazQlk



 
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.