“Вибив” зарплату для робітників маслозаводу

22 липня 2011, 12:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1341

Минулого тижня представники Прилуцького маслозаводу разом зі мною провели акцію протесту під стінами Адміністрації Президента.

Працівники вимагали повернути борги по заробітній платі та припинити знищення заводу його власником. Моє активне втручання зрушило справу з мертвої точки.

З 19 липня робітникам почали повертати заборгованість. Більше того, керівництво заводу змушене відновлювати виробництво. А ще якихось два-три місяці тому твердо стояло на позиції повного закриття колись потужного підприємства…

Втративши довіру до горе-власника, робітники звернулися за допомогою до свого земляка, до мене. На Чернігівщині вже всі добре знають, що коли за справу берусь я, вона приречена на успіх.

Я дізнавшись про проблему, в телефонному режимі поспілкувався з керівником підприємства. Проте власник проігнорував мою ініціативу, й далі цинічно правив знищувальну політику, направивши працівників заводу за зарплатою до мене. І правильно зробив!

Я ніколи не залишаю  своїх виборців з проблемами наодинці. Наполегливо йду вперед і доводжу справу до кінця. Тому й ініціював проведення мирної акції протесту біля Адміністрації Президента. Вимоги людей і їхню біду нарешті почули високопосадовці і звернули на них увагу.

“Ми неймовірно щасливі, - говорять робітники маслозаводу. - Завдяки Олегу Ляшку  нам повертають чесно зароблені гроші. Ми вже й не сподівалися, що правда зможе перемогти... І тільки Ляшко всіма силами захищає інтереси таких простих робітників, як ми, рятуючи наших дітей від голоду. Тому ми всі приєднуємось до Радикальної партії Олега Ляшка, щоб разом перемагати! Щоб кожен українець мав роботу, гідну зарплату, щоб відродити національне виробництво!”

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.