Кат, збочинець або суддя Кірєєв: Тимошенко - розстріляти ???!!!

26 липня 2011, 17:43
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
7799

ЦЕ БОЖЕВІЛЛЯ !!!! Продовжувати суд над Тимошенко немає змісту. Потрібно просто викликати в певний день, зачитати вирок і розстріляти...

Повірте, мені вже набридло так чато писати, я до цього не звик, але мушу реагувуати, потерпіть. 

Команду на повний "бєспрєдєл" Янукович дав, це очевидно. Отже залишається зачекати коли одягнуть кайдани. 

Я не хочу зупинятись на деталях судового процесу, ви все знаєте з повідомлень у ЗМІ. Тому пишу цей блог просто емоційно, швидко, без редакції. Власне так як лягає на клавіатуру, тому вибачте за можливі помилки.

Після  чергового, вже звичного викидання людей з зали суду, зрозуміло,  що суду нема, остаточно. Судова система України знищена, вона просто не існує. Тобто, в державі Україна припинило існування поняття "суд". В Україні люди безправні !!!!! 

Я не буду негадувати про злочини, котрі цей негідник в мантії, Кірєєв,  скоює щоденно в залі суду. Я не буду нагадувати про ті відверті гвалтування Конституції і Законів України, що  впроваджує цей "кіндер-сюрприз" від Феміди. 

Іноді мені здається, що Кірєєєв-збочинець і отримує садиське ( можливо навіть сексуальне, потрібно звернутись до експертів)  задоволення від того, що катує Тимошенко й інших учасників процесу. Може з нього поперли дитячі комплекси неповноцінності, меншовартості і т.д. ?  І тому саме такого "красеня" відшувкав янукович і призначив вести суд, давши повну свободу дій. Звичайно, пацана поперло... 

 Ну як, закрити рота самій Тимошенко, давати наказ на видалення народних депутатів, бити людей, бити журналістів, бити жінок, супер... Кірєєв - цар ! Та ще й всенародна слава, хоча й з  прокльонами. Ну той що,  думає суддя, бабло не пахне (мабуть), ще й посада нова потім обломиться, напевно.

Гадаю, це вже аксіома. Вся Україна, весь світ це бачить. 

Мені цікаво інше, скільки потрібно було заплатити, щоб нормальний правник, та просто людина,  за таке взявся ? Чим зацікавили цього молодого "фахівця" ?  Чи він готовий до того, щоб сьогодні термін "кірєєвщина" так негативно укріпився у свідомості українців ?

Недавно, я вже чув наступний вислів: "зупинись, бо натравлю на тебе кірєєва". Тобто, це "чудо", у свої 30 років готове до такої слави ? Ну що ж хазяїн-барін, кожному своє.

Але я хочу сказати одне. Колись за це потрібно буде відповісти. І прокурорам і судді, і януковичу, до речі. Прийде час коли всі ті хто сьогодні нищать Україну, нищать Конституцію, нищать народ будуть відповідати. Відповідатимуть і ті хто сьогодні виконує бандитські накази і доручення кидаючись зі зброєю на безнивинних людей. Будь-який злочин буде покараний. В першу чергу Судом Божим.

Між іншим, Янукович робить величезну помилку, бо скоро, його протеже кірєєв, стане більш розкрученим і популярним у колах їхнього "ядерного" електорату, ПРегіональних "божевільних". Яким потрібно одне, Юліна кров... Це відсотків 1-3, напевно. Бо всі нормальні, адекватні люди від "проффесури" вже давно відвернулися. 

І на останок скажу наступне. Люди, зрозумійте, справа вже давно не в Юлі. Байдуже, подобається вона вам чині. Підтримуєте ви її особисто чи вам імпонує хтось інший. Цей суд судить не Тимошенко. 

Цей суд судить УКРАЇНУ !!!!! Судять нас з вами, наших дітей !! Кірєєв з Януковичем судять наше майбутнє !!! Зрозумійте це. 

Я не закликаю розмахувати прапорами, не закликаю визначати хто гірший хто кращий. Я кажу, давайте схаменемось, давайте згадаємо, що ми люди, а не бидло, стадо, яким донецькі варяги сьогодні правлять від Львова до Луганська. Янукович будує державу страху, державу рабів і невігласів. Державу де правлять люди в погонах, з автоматами, і кийками. Державу, де прокуратура стала злочинним угрупуванням, а суд їхнім дочірнім підприємством.

Рано чи пізно ми маємо звільнити країну від цього зла, від цього страшного божевілля. Інакше ми будемо приречені.

Се ж остання війна, се до бою, чоловіцтво зі звірством стає...

Слава Україні !!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.