Влада сипле дріжджі в бютівську вбиральню

06 серпня 2011, 11:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4528

Ми спостерігаємо за початком Третього акту великої української трагедії — під назвою «Юля».



Перший мав назву «Ющенко», другий — «Янукович».

Влада хотіла зробити з неї «українського Ходорковського», а отримала ще одну Месію, чий рейтинг тепер зростає як на дріжджах.

Тепер українські громадяни, які сподівались за часи обох прем’єрств Тимошенко на системні реформи, на краще життя, на справедливість, про яку так часто Юля згадувала всує, тепер змушені співчувати жертві режиму.

Зрозуміло, що Тимошенко судять, і роблять це жорстко та цинічно, аж ніяк не за газові контракти з Путіним — влада боїться опозиції, яка за своїм мисленням та поведінкою схожа на неї саму.

Бо якби президентом була Юля, так само зараз тягали б по судах та СІЗО Януковича, Ахметова, Азарова, Клюєва, Богословську та інших. А «ЮЛІГАРХИ» так само тупо дерибанили б недодерибанене народне майно.

Справа не в особистостях — справа в системі, яку захопили глитаї, дерибанщики та шматувальники. І не має значення, хто з них сьогодні виконує роль жертви, хто — роль ката.

Україні та українському народу байдуже, хто їх зіштовхує з обриву в прірву — «національно мислячий» Ющенко, «чисто конкретний» Янукович або «страждалиця» Тимошенко.

Тому торжество справедливості і фінал української трагедії — це Ющенко, Янукович і Тимошенко на одному історичному звалищі.

Майбутнє України — не за привидами з минулого, а за новою здоровою елітою — за ПОКОЛІННЯМ НАРОДНОЇ ДОВІРИ, які працюватимуть у владі для народу і на благо народу.

Тому всім тим, хто хоче жити в новій Україні, слід підтримувати нових людей — з новими ідеями та новою енергетикою, а не стежити, як влада сипле дріжджі у бютівську вбиральню.

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.