Арешт Тимошенко - крах Януковича.

06 серпня 2011, 14:15
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
5621

Янукович сам себе переграв. Своїм рішенням про арешт Юлі Тимошенко він підписав свій майбутній вирок, рано чи пізно: повний світовий ігнор і крах його режиму.

Можна довго сперечатись хороша Юля чи погана, що вона робила правильно, а що ні. Так можна вовтузитись до бескінечності.

Хочу наголосити, що арешт ЮВТ може стати фактором об,єднання усіх справжніх опозиційних сил в боротьбі за свободу і демократію.

Істина сьогодні така : в Україні припинили існування такі поняття як Судова система, Конституція, Закон. В Україні впроваджена тотальна диктатура криміналітету, як виявилось, ще й одягненого в погони МВС, ГПУ, СБУ і т.д.

Отже, питання риторичне: нагибаємося чи ні ? 

Моя пропозиція достатньо проста: припинити навішування ярликів один на одного. Згадати, що всі ми українці, незалежно від національності та партійної приналежності. Зрозуміти, що зараз живемо в умовах антинародної, антидемократичної, кримінально-олігархічної, жорстокої влади, яка не зупиниться ні перед чим, щоб остаточно знищити країну. Янукович вирішив перетворити Україну на концтабір, а людей в слухняних рабів.

Від Львова до Харкова, від Сум до Севастополя, кожна здоровомисляча людина це розуміє.

Логічним наслідком цих безчинств і свавілля Януковича і Ко має стати початок системної боротьби з правлячим режимом. Не дивлячись на те що ці горе-правителі оголосили війну власному народу і не гребують відверто злочинними, бандитськими методами, наша відповідь має базуватись на конституційних заходах політичної боротьби. Але це не означає, що ми будемо терпіти їхні зухвалі провокації...Відповідь людей на відвертий бандитизм буде адекватною.

Вже є перша реакція світової спільноти на арешт Тимошенко, це тільки початок. Найближчим часом Янукович, Азаров та  інші "дони" стануть ізгоями, не виїздними для усього цивілізованого світу, це без сумнівів.

Невже нам справді хочеться жити в такій країні ?  Мені ні. Переконаний як і значній більшості українців.

Друзі, питання вже давно вийшло за рамки особистості Юлії Тимошенко. Проблема в іншому: чи нас остаточно зажене в стойло купка зажирілих олігархів на чолі з "межигірським ханом", чи ми, все-таки, доведемо, що

МИ - УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД !!!!

Не варто гаяти час, бо з кожним днем вони вкидають країну у прірву соціально-економічного колапсу та полтичного терору.

Приєднуйтесь, в понеділок маємо бути разом. Переконаний, що нова українська революція обов,язково відбудеться. І ,рано чи пізно, вона закінчиться поваленням правлячого режиму і нашою спільною перемогою.

Сьогодні ми під Печерським судом. Вони оточили нас парканами і сотнями озброєних міліціянтів. Вони можуть розпочати штурм наметового містечка щогодини і напевно це відбудеться. Але вони не зможуть нас залякати, бо не можна вбити почуття свободи у ,по-справжньому, вільної людини.

Тримаймося, єднаймося, борімося !!! Слава Україні !!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.