Час "Ч" наближається...

07 серпня 2011, 21:18
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
7251

Сьогодні початок нової української революції. В понеділок, 8-го серпня, о 9.00, на вул.Хрещатик 42, під Печерським судом відбудеться мітинг опозиційних сил, на захист лідера опозиції Юлії Тимошенко та усіх політв,язнів.

Всі хто вважає себе справжнім патріотом, противником кримінально-олігархічного режиму Януковича будуть разом з нами, щоб захистити демократію та свободу в Україні.

Вже весь цивілізований світ жорcтко відреагував на арешт Юлії Тимошенко. Найближчим часом представники злочинної влади стануть невиїздними до більшості розвинених країн світу. За цим США та ЄС введуть низку інших санкцій щодо представників команди Януковича. Справа за нами.

Незалежно від того скільком патріотам бандити не дадуть змогу приїхати в столицю, скількох залякають, скількох кинуть в автозаки та тюрми, а скількох спробують приборкати кийками і травити "черемхою" - відлік пішов. 

Час "Ч" наближається.

Узурпатори перейшли межу. Нас не зупинять злочинці в погогах, що готові бити дітей, жінок, людей похилого віку. Нас не зупинять провокатори калашникова та їхні посіпаки. Нас не зупинить репресивна машина Януковича. Ми не боїмося хунти.

Вони довели країну до зубожіння. Наш обов,язок зупинити це свавілля.

Громадянське об,єднання "Новий Київ" підтримує запропоноване Олесандром Турчиновим та ВО "Батьківщина"  створення єдиного опозиційного Комітету Опору правлячому режиму і долучається до його роботи. Ми також закликаємо усі справжні опозиційні партії та рухи до спільної боротьби проти поневолення України і захисту її державності.

Ми вільні люди незалежної країни. Ми стоїмо, щоб захистити Україну, відстояти майбутнє наших дітей. Приєднуйтесь, успіх та ефективність нової, мирної української революції залежить тільки від нас.

Слава Україні !!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.