Режим Януковича буде повалено (ВІДЕО)

09 серпня 2011, 20:55
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
8060

Виступ на мітингу опозиційних сил, на підтримку лідера опозиції Юлії Тимошенко, з метою захисту демократії і свободи в Україні та протистоянню диктатурі. м.Київ, Хрещатик, 8.08.2011р.

Передбачаю неоднозначну реакцію на різкість висловлювань, але сподіваюся, що ті хто знає про що йде мова мене зрозуміють.

Комусь може здатися, що занадто емоційно. Мабуть так і є, але... Я ніколи не прагнув сподобатись усім, це неможливо, та й не потрібно. Це мої особисті відчуття, я інакшим не буду, "маску" я на себе одягати не вмію. Ми знаходимось не в студії, на дивані перед домогосподарками, обговорюючи рецепти смачних страв. Ми знаходимось в умовах реальної політичної боротьби. У цьому протистоянні влада застосовує виключно заборонені методи, більшість з яких незаконні, антинародні, антиконституційні, а подекуди відверто кримінальні.

Янукович і Ко оголосили війну власному народу. І я хочу одного, щоб у цій війні перемогла Україна, переміг український народ. Переконаний, що мою точку зору підтримує більшість українців, представників усіх регіонів.

Для скептиків скажу окремо: не сумнівайтесь, український народ прогибатися під купку нахабних "господарів життя" не буде. Прозріння вже наступає. 

Наша боротьба триватиме до перемоги.

Зрештою, час нас розсудить. Тримайтеся, з Божою допомогою здолаємо.

Віримо, можемо, переможемо! Слава Україні!

Відео дивіться тут : http://www.youtube.com/user/novykyiv#p/u/1/pzYAJRI-j9w

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.