Янукович перетворює Україну на концтабір. ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕО.

10 серпня 2011, 21:48
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
8688

Це потрібно побачити. Щоб зрозуміти в якій країні ми живемо. Вони нищать нашу свободу, вони не зупиняться ні перед чим.

Події 8-го серпня на Хрещатику під час судилища над Юлею Тимошенко. Донецький, Харківський та Кримський Беркут кийками встановлюють у Києві новий "порядок" Януковича.

Чи знайдуться ті, кого бадьорить така перспектива ? Гадаю, що серед нормальних людей таких нема. Добре подивіться як ці покидьки отримують садистське задоволення від того, що знущаються над людьми. Вони прикриваються наказом, хоча розуміють, що це злочин... Вони такі самі бандити як і представники режиму. 

Так само і кримінальне угрупування януковича-фірташа отримує задоволення від знущання над українським народом. А найбільшу сатисфакцію вони отримують від нашого мовчання, від нашої байдужості, від нашої неспроможності вийти і сказати "Банду Геть !!"... Якщо будемо відсиджуватись, то завтра вони будуть відловлювати нас на вулицях і складати в автозаки, або прийдуть у наші оселі...

Я не лякаю, я просто описую найближчу можливу перспективу.

Але надія є - наша боротьба, наше єднання. Ми не віддамо майбутнє своїх дітей розправу  "роботів"  у камуфляжі  з кийкомі. Варто робити висновки.

Борімося !!  Переможемо !!  Слава Україні !!

ВІДЕО ДИВІТЬСЯ ТУТ :

http://www.youtube.com/user/novykyiv?feature=mhee#p/a/u/0/Vhihu-nNSrg

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.