"Міліцейський туризм" Януковича

11 серпня 2011, 23:58
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
7346

Тисячі українських міліціянтів, замість того, щоб ловити злочинців і запобігати вбивствам, крадіжкам, гвалтуванням, розповсюдженню зброї і наркотиків як "туристи" приїхали в столицю. Мета екскурсії: судилище над Тимошенко.


Напевно вже весь міліцейський спецназ, зі Сходу та Півдня України, привезли в Київ, щоб у касках, бронежелетах, з автоматами і кийками супроводжувати до суду одну маленьку і тендітну жінку. Лідера опозиції Юлю Тимошенко.


Споглядаючи кожного дня на Хрещатику  тисячі спецназівців в повному боєкомплекті задаю собі питання: невже їм більше нічим занятися ? Невже у нас подолано корупцію, бандитизм, організовану злочинність і т.д. ? Невже ЮВТ так налякала  здоровенного, пройшовшого "школу життя" ВФЯ, що він дав наказ привезти сюди весь особовий склад Соколу, Беркуту, Грифону, які там у них ще птахи чи звірі... І зрозумів, налякала. Ну боїться Янукович Юлі. Не здатен президент бути мужнім і благородним. Почуття помсти перемішане з "донецькою" ментальністю засліпило очі.

Як же "пацан сказал - пацан сделал". І він вирішив: "Будет сидеть ! ".
 
А в цей час тисячі озброєних, злих,  спітнілих і голодних міліціянтів сидять у закритих автобусах і по черзі виходять на екскурсію до генделиків з пиріжками, ЦУМу або Печерського суду. Це такий новий вид екстремального "міліцейського туризму", ноу-хау від Януковича.
Чому екстримального ? Ну як чому. А драйв отриманий від побиття мирних демонстрантів, а бряцкання щитами і зброєю... А професійний вишкул який проходить не на тренувальних базах  МВС і в боротьбі з реальними злочинцями, а у самому серці української столиці, на Хрещатику, в сутичках  з власним народом. От це щастя, нереальне. Супер, буде чим похвалитися нащадкам.

Вони просто виконують наказ. Їх не хвилює, що ці накази носять відверто злочинний характер. Для них головне, що зарплату вчасно платять. І дарма, що її ледь вистачає, щоб прогодувати родину, інші і про це не мріють. Адже понад 70% українців на межі бідності, таке от "покращення вже сьогодні" від  "папіка". Їх не хвилює навіть те, що вони вже стали співучасниками злочину, а за це, рано чи пізно, потрібно буде відповісти. І перед Богом, і перед людьми.

Мені шкода цих хлопців. Вони також чиїсь діти, батьки, брати. Знаходитися у такому становищі складно, особливо коли близькі запитують, що там відбувається. А сказати нічого, бо вони, фактично захищають бандитів. Вони прекрасно розуміють, що мають займатися зовсім іншим. А їх відірвали від сімей, від рідної домівки, посадили у транспорт, дали сухпайок, добові і вивезли у Київ.

Тут вони змушені цілий день пріти у своїй амуніції у затхлих автобусах,  позбавлені елементарних санітарно-гігієнічних норм і нормального харчування. Каторга. Додайте до цього ще й відверту і небезпідставну зневагу людей і маєте "повний набір". Робимо висновок: Янукович  знущається над працівниками міліції. Крім того він стравлює людей і тих хто забов,язаний їх захищати і тим самим підставляє український спецназ.

А тепер найголовніше: приймати таку армаду відбірних бійців у Києві - це шалені кошти! Бензин, амуніція, харчування, ночівля, утримання, добові, тощо. Хто платить за це "свято життя" ? Відповідь очевидна - український народ.

І ось тут виникає запитання: а чи для цього ми наймали міліцію на роботу ? Кому вона має служити ? Вони утримуються за гроші українців для того, щоб захищати Конституцію і Закон, захищати громадян і боротися зі справжнім криміналітетом. Натомість маємо грубе порушення усіх цих принципів, бо захищають і служать вони  виключно президенту і його режиму, тобто тому самому криміналітету і олігархам.

За останній час катастрофічно зросла кількість злочинів: вбивств, крадіжок, пограбувань, згвалтувань, викрадень людей і т.д. Але розкривати ці злочини нікому, бо вся міліція кинута на боротьбу з однією маленькою, але дуже мужньою жінкою, Юлею Тимошенко. Просто капєц (вибачте).

Я переконаний, що у світовій історії нема прикладів коли б одну людину (а це не маньяк, не вбивця, не всемогутній Пабло Ескобар ), жінку, політика, державного діяча світового рівня, визнаного міжнародною спільнотою опозиційного лідера країни супроводжували до суду і в СІЗО тисячі озброєних спецназівців. Хто бачив картинку виїзда автозаку з ЮВТ зрозуміє, це жах. Така кількість дебелих чоловіків на  одну тендітну жінку. Ай да Віктор Федорович, ай да гарант... Знаєте, вже за одне це, будь-які скептики мають поважати Юлю. Бо так налякати великого і могутнього президента може тільки надзвичайно сильна, нескорена і незламна людина, з хоробрим серцем, справжній патріот. І він небезпідставно боїться, бо довго це свавілля продовжуватись не буде. Вони можуть кинути за грати всіх кого захочуть, але це їм не допоможе, хіба що трохи відтягне "момент істини".  

Знаєте, гадаю, що це судилище увійде в анали світової політики, бо те що відбувається сьогодні в Україні річ унікальна і безпрециндентна. Переконаний, що Юля своє місце в історії вже здобула, а от яким воно буде у Януковича здогадатись не важко...

Я знаю, що в українській міліції працюють прекрасні люди, справжні професіонали. Люди, що за покликом серця пішли захищати громадян від зла. Рано чи пізно і вони схаменуться, бо зрозуміють, що їх просто використовують. У той час коли їм наказують кийками вчити людей "новому порядку"  їхні бонзи з Банкової крадуть мільярди народних грошей, незважаючи на них і  підставляючи під удар. 

Вірю. що прийде час і слоган "міліція з народом" стане реальністю. Тоді кожен буде на своєму місці. Міліція ловитиме бандитів, новообрана народна влада підіймати Україну з руїни, а справжні злочинці сидітимуть в тюрмах. Імена цих злочинців усім відомі. Жодних амністій рецидивістам !

Ми відновимо справедливість. Ми збережемо Україну, її незалежність, її державність. Тримайтеся, наша боротьба триватиме до перемоги !



























Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.