Тільки відставка Януковича та розпуск Верховної Ради!

15 серпня 2011, 00:08
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
5396

Головними вимогами опозиції під час мітингу 24 серпня, в День Незалежності мають стати: негайне припинення повноважень президента Януковича, розпуск Верховної Ради, звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко та всіх політв,язнів. Все інше - вода...


Янукович і його команда є представниками антинародної,  кланово-кримінальної влади і не мають ні морального, ні юридичного права представляти інтереси українського народу. 

Нинішня влада не легітимна, оскільки ВР штучно продовжила свої повноваження, а також, на догоду Януковичу, прийняла антидержавне рішення про повернення дії Конституції 1996 року. 

Нинішній парламент - це одне суцільне порушення Конституції, Законів України, а також елементарних норм моралі і загальнолюдських принципів. "Піаністи" давно стали візитною карткою українського парламенту в усьому світі. Це сором перед світовою спільнотою. Так як приймаються закони в стінах ВР - це злочин перед українським народом. Я вже мовчу про сенс цих документів та їх наповнення. За такі вчинки депутати повинні нести персональну кримінальну відповідальність. 

Президент Янукович також незаконно перебуває на своєму посту. Оскільки він був обраний з одними повноваженнями, а в результаті  кримінальної афери та змови з продажною більшістю ВР повністю узурпував владу в країні. По-суті стався переворот, в країні править хунта. Тому Янукович має піти у відставку і йти на нові вибори, які могли б гарантувати законність обрання нового президента України в умовах дії Конституції 96-го року. 

Сьогодні ми оголошуємо початок всеукраїнської мобілізації прихильників на акцію опозиції 24 серпня в День Незалежності України. Влада наплювала на головне  державне свято і буде перешкоджати проведенню нашого заходу. Але я переконаний, що ми зможемо гідно відсвяткувати цей День разом зі своїми прихильниками, громадянами України, істинними патріотами, на Софійській площі столиці. 

Громадянське об,єднання Новий Київ буде вимагати негайної відставки Януковича з посади президента України, а також розпуску нелегітимної  ВР і повернення Україні конституційного ладу. Крім цього, ми вимагаємо припинення тортур над лідером опозиції Юлією Тимошенко та звільнення  всіх політв'язнів. Саме ці кроки мають стати загальнонаціональною, об,єднавчою ідеєю всіх справжніх опозиційних сил.

Саме цього від нас очікує більшість громадян України. Підтримка цих вимог і стане реальним тестом на справжню опозиційність для всіх учасників процесу.

Все інше - "вода", балаканина, відволікання від реальної ситуації, що склалася в державі, переливання із "пустого в порожнє", якщо хочете.

Виборів ВР 2012 року не буде! Це очевидно. Янукович вже вирішив продовжити існування цієї продажної Верховної Ради до 2015 року.  Вони докуплять конституційну більшість і проведуть обрання президента в  парламенті. Тоді ми втратимо країну на десятиліття. Якщо це ще комусь незрозуміло мені прикро. Не варто сподіватись на успіх під час виборчого процесу. Цього не станеться, якщо ми, всі разом, вже найближчим часом не покладемо край пануючому в Україні свавіллю.

Ми повинні домогтися перевиборів, і якщо це вдасться, перемагати в чесній, відкритій, конкурентній боротьбі.

Закликаю усіх справжніх громадян, патріотів, єднатися навколо ідеї повного перезавантаження української влади і повернення конституційного ладу. Іншого не дано. Країну розривають на шматки і тільки люди можуть їх  зупинити. Досить сидіти і вичікувати, потрібні рішучі дії.

В День Незалежності маємо показати владі:  Ми - Україньский Народ, що не скорився, що не ліг під чобіт олігархів, криміналу, що не лякається автозаків та міліцейських кийків. 

Отже, 24-го серпня 10.00, Софійська площа столиці. Наш тест на спроможність, по-справжньому, протистояти правлячому режиму.

Жодних сумнівів, ми переможемо, якщо будемо єдині !

Будь з нами - ПІДТРИМАЙ ПРАВДУ ! Слава  Україні !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.