Союз регіоналів і Тігіпка - це монстр, який пожирає Україну

16 серпня 2011, 17:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
6020

Лідер партії Сильна Україна, віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко публічно визнав те, що очолювана ним політична сила об’єднується з Партією регіонів.

 Цей факт підтвердив також голова Партії регіонів, прем’єр-міністр Микола Азаров.

Тігіпко нарешті визнав те, що він є маріонеткою олігархів. Нагадаю, що Тігіпко, будучи в 2004 році начальником виборчого штабу Януковича, з переляку втік звідти, потім перебував у політичному небутті, далі загравав з Тимошенко, а його найближча соратниця, відома аферистка Олександра Кужель навіть очолювала Держкомпідприємництва в уряді Тимошенко. Далі Тігіпко спробував цинічно позиціонувати себе як третя сила на президентських виборах і зміг обдурити таким чином більше 13% українських громадян. Зрештою, він пішов працювати в Кабмін, де показав своє справжнє обличчя, впроваджуючи так звані реформи, які є просто геноцидом українських громадян. Чого варта лише так звана пенсійна реформа?

Коли Радикальна партія Олега Ляшка прийде до влади, ми Тігіпка та Азарова до відповідальності за "пенсійну реформу".

Дуже символічно, що вони нарешті об’єдналися. Це смішно, що одна з партій нового тандему називається «Сильна Україна», бо вся діяльність Тігіпка спрямована на те, щоб зробити Україну слабкою. Те саме стосується Партії Регіонів. Хіба її функціонерам близькі проблеми простих людей? Та більшість з них не бачить життя далі трьохметрового паркану в Конча-Заспі і Пущі-Водиці. Союз регіоналів і Тігіпка - це монстр, який пожирає Україну.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.