Щодо мого вступу в Партію регіонів

18 серпня 2011, 08:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2450

В Інтернеті знов ширяться брудні і абсолютно безпідставні плітки, начебто я готовий співпрацювати з владою.


Нещодавно якийсь горе-політолог заявив, нібито “Сильна Україна” Тігіпка – не остання політична сила, яка увільється в Партію Регіонів. Наступними, з точки зору, цього експерта, можуть стати, Соціалістична партія на чолі з динозавром української політики Олександром Морозом, “Єдиний центр” Віктора Балоги та Радикальна партія Олега Ляшка.

Щодо “ЄЦ” – очевидно, правда, бо Балога працює в нинішньому уряді. Щодо СПУ – ймовірно, теж. Тому, що Мороз та його соратники, які все життя сиділи в парламенті, знов хочуть туди потрапити. До речі, саме з такою метою вони ще в квітні пропонували мені очолити Соцпартію. Певно, хотіли на моєму горбу проїхати у Верховну Раду, але я їм відмовив, бо моя ціль – провести туди молодих дівчат та хлопців, щоб разом з ними підняти Україну з колін.

Натомість повідомлення про об’єднання Партії регіонів та Радикальної партії Олега Ляшка – це дурниці, відірвані від життя.

Я та моя команда НІКОЛИ, ЗА ЖОДНИХ УМОВ не будемо співпрацювати з партією, яка знищує Україну!

Згадаймо, коли у 2009 році БЮТ і Партія регіонів об’єднувалися у широку коаліцію, щоб зробити Тимошенко довічним прем’єром, а Януковича – обрати президентом у парламенті, позбавивши народ України права обирати владу. Тоді я протидіяв цьому всіма силами, щоб не допустити диктатури.

Між іншим, в лютому ще один віщун Тарас Чорновіл теж брехав ЗМІ, що Ляшко піде в Партію регіонів. Та скоріше БЮТ і Партія регіонів знову об'єднаються, щоб дерибанити владу і гроші, ніж я опинюся в цій гоп-компанії.

 

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.