Антиолігархічна декларація

29 серпня 2011, 10:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1174

Україна довго і в невимовних муках йшла до своєї незалежності. Йшла через війни, через боротьбу із загарбниками, через десятки мільйонів полеглих героїв і невинно убієнних жертв...


Вже 20 років ми незалежні. Але ця незалежність більшою мірою номінальна. Тому, що ми не маємо незалежності економічної. Щоб її досягти, я та мої однодумці створили Радикальну партію. Бог нам допомагає, і я знаю, ми переможемо – тоді наша Вітчизна буде по-справжньому вільною і самостійною.

Економічне поневолення українського народу – це національна трагедія. Ця залежність подвійна: зовнішня і внутрішня.

Зовнішня фінансова окупація України – це кредити МВФ, долар як домінуюча валюта і постійна нестабільність внаслідок світових економічних процесів.

Ми, маючи унікальні можливості, поневолені іноземною продукцією фактично у всіх сферах життя. Приїзджаючи додому на виробленому закордоном транспорті, ми відкриваємо німецький замок на китайських дверях, йдемо на кухню і, використовуючи дороговартісний російський газ, на польський плиті смажимо єгипетську картоплю з бразильським м’ясом та молдавським помідорами. Наші діти сплять на білоруських простирадлах, ми даємо їм аргентинські яблука до школи, куди вони ходять у турецькій формі і  пишуть корейським ручками.

Радикальна партія обрубає в корінь економічну залежність, обмеживши ввезення імпорту, піднявши сільське господарство та відродивши національне виробництво.

Щодо внутрішнього економічного поневолення, то це справа рук олігархів. Вони загарбали фактично все майно держави: заводи, фабрики, землю, медіа-ресурси, транспортну галузь. Олігархи контролюють в Україні все! Вони є втіленням зла, всі вони разом і кожен поодинці несуть  відповідальність за багаторічний безлад, жертвами якого є мільйони громадян нашої держави.

Олігархи – це камінь на шиї кожного українця, цей камінь тягне весь народ на дно злиднів, а країну – на узбіччя історії! Коли скоробагатькам вигідно, вони вирізають на металолом вкрадені у держави заводи, лишаючи мільйони людей без зарплати, а їх дітей – без шматка хліба. Олігархія, яка зрослася з владою і водночас фінансує так звану опозицію, здійснює економічний геноцид над простими людьми: місяцями, а часто роками не платять зарплату, привласнюють санаторії, табори, бази відпочинку, брешуть через свої ЗМІ, за безцінь забирають у селян їх продукцію, залякують людей, калічать їх і вбивають.

Олігархи торгують Україною оптом і вроздріб.  Від держави вже взагалі нічого не залишилось. Але їх це не хвилює, бо їх сім’ї живуть закордоном. Там вони відпочивають, лікуються, скупляються в найдорожчих бутіках. Закордоном їх діти вчаться, одружуються, народжують  дітей.

Україна для олігархів – виключно місце для збагачення шляхом пограбування народу. Час спинити їх! Бо інакше ми втратимо все, що в нас лишилося, втратимо свою державу, втратимо своє майбутнє.

Радикальна партія за підтримки простих людей  радикально змінить ситуацію в Україні.  Олігархи відповідатимуть за свої злочини перед українським народом! Награбоване ними майно ми повернемо державі й реально покращимо життя кожного трудяги і селянина, студента, лікаря, вчителя, пенсіонера.

Попереджаю: я нічого не боюся, мене не зламати, разом зі мною команда сильних відважних людей. Коли ми з Божою допомогою і простих людей прийдемо до влади, в Україні не буде жодного олігарха!


Олег Ляшко, лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.