Беру на поруки затриманих активістів

30 серпня 2011, 06:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1084

Ми живемо в незалежній країні - і кожен громадянин має право висловити свою точку зору і політичну позицію. В тому числі, взявши участь в акції протесту.



Не є важливими кольори прапорів та політичні переконання. Важливим є те, що люди мають конституційне право вийти на мітинг і говорити те, що вони думають.

І коли за це їх затримує міліція та порушує кримінальні справи - це беззаконня, придушення демократії та знущання над правами людини.

Обмежувати свободу людини не через кримінал, а з політичних мотивів, неприпустимо. І наслідки таких дій "правоохоронних" органів можуть бути непередбачувані. Може дійти до того, що народ прийде з вилами виносити з кабінетів нинішню владу.

Слідчим відділом ГУ МВС України в Києві затримано двох учасників акції протесту, яка відбулася 24 серпня. Поза сумнівами, це політичні переслідування, проти яких я категорично виступаю. Оскільки у мене немає інформації про прізвища затриманих, я звертаюсь до їх рідних та друзів з проханням написати мені на мій сайт www.liashko.ua
 
Адже я, як народний депутат України, хочу взяти їх на поруки і зробити все, щоб звільнити політичних активістів.

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.