Пане Кірєєв, попереджаю про можливі наслідки...

01 вересня 2011, 00:53
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
6882

Суд над Тимошенко може закінчитись для судді Кірєєва непередбачувано...

Родіон Кірєєв - молодий і "не обстріляний" представник, так званої, Феміди. Так званої, бо назвати Фемідою те, що відбувається у Печерському суді не повертається язик.

Переконаний, що наймаючи для "брудної роботи" цього "вундеркінда" Банкова керувалася, в першу  чергу, його непрофесійністю і, можливо, його бажанням отримати "все і відразу". Але Кірєєв повинен усвідомлювати, що вироком ЮВТ це все не закінчиться. Йому потрібно буде з цим жити. 

Родіон Володимирович має розуміти, що стає надзвичайно важливим свідком і учасником історичної події. Адже "справа Тимошенко" - крупний міжнародний політичний скандал.

Я не хочу знову зупинятися на тонкощах самого процесу, немає змісту. Вже, і Україні, і  всьому цивілізованому світу зрозуміло, що справа Юлії Тимошенко сфальсифікована, доказів її вини нема, а увесь процес став одним суцільним правовим нігилізмом, юридичною клоунадою, відвертим фарсом. Це політична розправа над лідером української опозиції, помста , не більше.

Не знаю, що було обіцяно Кірєєву за участь у цьому безглузді. Нікому невідомий суддя з Березані, що вирішував питання третьосортного значення, раптом опинився в центрі уваги всієї України і  міжнародної спільноти. Він став "суперзіркою". Так, напевно, йому здається.

Враховуючи його цинічну поведінку в суді, можна зробити висновок, що він отримав мега-гарантії влади у тому, що все буде "шито-крито". "Ти, Родіончику, вирішуй питання, а наслідками не переймайся"- так, напевно, кажуть вони. 

І він нахабно проводить судові засідання, брутально нехтує нормами діючого законодавтва, часто порушує норми КПК, відверто знущається над  Юлією Тимошенко, тощо. Він без огляду видаляє з зали народних депутатів, і здається отримуює від того сатисфакцію. Він-король, він майже Всевишній, що вирішує долю країни. Він увійде в історію... Так-то воно так, але є нюанс....

Відбувається наступне. Суд  закінчився, вирок винесли, Юлію Тимошенко засудили. Що далі, пане Кірєєв ? Далі потрібно з цим жити... А як ?

Ну, напевно, йому щось пообіцяли. Можливо великі гроші, можливо вагому посаду, а може навіть депутатський мандат у майбутній ВР.  Я не знаю. Але чи дотримано буде будь-які обіцянки ? Може так. Але я сумніваюся.

Кірєєву варто згадати Біблію: "усе таємне стає явним", або просто народне прислів,я  "скільки мотузці не витися..."

Він має розуміти, рано чи пізно прийдеться відповідати за скоєне. Порушуючи закон він також може опинитися на лаві підсудних. Виконувати злочинні накази, нехтувати нормами Конституції і Законів - це злочин, як і винесення заздалегідь неправомірного вироку. 

Кірєєв має пам,ятати, що будь-яка опозиція рано чи пізно стає владою і тоді все може змінитися кардинально. Сподіваюся наступна влада буде демократичною. Я переконаний, що і судові питання будуть вирішуватися виключно у правовому полі, з дотриманням усіх складових цивілізованих правовідносин.

І останнє, Кірєєву потрібно пам,ятати, що він "багато знає". Він знає хто фальсифікував справу, хто  віддавав накази, хто планував процес, хто керував його діями. Це означає, що він дуже небажаний свідок, він просто загроза для влади. Він є носієм скритої від суспільства інформації. А, що буває з такими людьми ми прекрасно знаємо...Прикладів в історії маємо достатньо.

Ні, не дай Господь, я не стверджую, боронь Боже, не маю на те ніяких підстав. Я молюся, щоб цього ніколи не сталося, бо це страшно навіть уявити. Але я вважаю своїм громадянським обов,язком попередити Кірєєва. Адже він людина молода, засліплена своїм раптовим "підйомом", він може не усвідомлювати наслідки. Я просто моделюю можливу ситуацію яка логічно випливає з того, що відбувається в Печерському суді, в Україні в цілому. Не більше.

Отже, пане Кірєєв, задумайтесь...Бажаю вам мудрості.

Мій блог присвячений усім тим, хто переступаючи через власне сумління, нехтуючи Божими Заповідями і нормами людської моралі чинить неподобства. Відповідати прийдеться все-одно. І перед Богом, і перед людьми. 

Робіть висновки...




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.