Свято, якого немає

04 вересня 2011, 11:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1112

Сьогодні День підприємця. Дуже хотілося б привітати представникіа малого та середнього бізнесу з їх професійним святом... Але хіба ж це свято, якщо влада фактично знищила цей сектор економіки?! І сьогодні підприємці змушені за копійки стояти на базарах,

при цьому сплачуючи надвисоку ренту за торгову точку і  нелюдські податки.


Прийнятий владою Податковий кодекс - це без перебільшення геноцид підприємців, саме тому я за нього не голосував і виступав категорично проти його прийняття. Цей кодекс легалізував всевладдя олігархії і - як наслідок -економічну стагнацію нашої країни.

Відтак ми змусимо олігархів платити податки і усунемо їх від влади. Натомість радикальне зниження податків для малого та середнього бізнесу - це вірний шлях до розвитку держави і створення міцного середнього класу, який буде здатний підняти Україну з колін і вивести її в лідери світової економіки.
Справжнім святом для підприємців було б, якби нинішні і вчорашні можновладці, які знищили малий і середній бізнес, пропали пропадом.
 
Дорогі підприємці, скоро я вам подарую це свято!

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.