Доля України залежить від усіх нас!

06 вересня 2011, 09:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1023

Що чекає Україну в новому політичному сезоні? Нічого хорошого. Тому, що в державі затвердився міцний олігархічний режим. А про простих громадян влада не дбає зовсім.

І так буде доти, доки не відбудеться ротація еліт - ті, хто вчора і сьогодні, бездарно керують Україною, підуть у політичне небуття, а на їх місце прийде  молодь: енергійна, розумна, креативна, люди з іншим мисленням, з вірою в свою країну, з бажанням і здатністю розкрити її потенціал на світовій арені, перетворивши Україну в наддержаву.

Пенсійна реформа, податковий кодекс, здача національних інтересів у зовнішній політиці - це тільки початок.

Восени на нас чекає багато нових "покращень життя вже сьогодні". Очевидно, саме найближчим часом слухняна парламентська більшість розглядатиме законопроект "Про продаж землі". Я зроблю все, щоб його не прийняли, бо це стане найбільшою катастрофою для України.

Я вноситиму законопроекти на захист інтересів України і громадян, але мені важко, бо у Верховній Раді я один такий - всіма силами відстоюю свою державу, свій народ, своїх співвітчизників. Тому я формуюю команду якісно нових людей, які зможуть підняти Україну з колін. Певен, команда Радикальної партії разом зі мною прийде у парламент у 2012 році - і український народ нарешті отримає свого повноцінного захисника - фракцію молодих патріотів, справжніх, щирих та рішучих.А поки що я один захищатиму простих людей. Проте мене це не лякає. Не бійся, коли ти один - бійся, коли ти нуль.

Новий політичний сезон у чергове доведе, що парламентаризм помер в нашій державі. Верховна Рада стала придатком виконавчої влади і без вагань виконує її вказівки, які, поза сумнівами, є антинародними і суперечать інтересам України.

Більшість людей не вірять в те, що можна радикально змінити цю гнітючу ситуацію.

Але насправді доля країни вирішується не в стінах парламенту, а думками та діями кожного її громадянина.

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.