Як я хрестив дитину у Знам’янці

15 вересня 2011, 11:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1702

Нещодавно я знову став батьком. Щоправда, цього разу лише хресним. За кума собі мене обрала проста жінка з містечка Знам’янка що на Кіровоградщині.


Каже, вибір зробила по телевізору. Оксана Борисівна Шевченко, багатодітна мати, побачила мене у передачі «Без мандата». І таким я видався їй простим, людяним, не байдужим, що вона взяла і написала мені листа про  наболіле.

Листа надіслала  просто на Верховну Раду. Послання не згубилося, дійшло до адресата і вже незабаром я завітав у гості. Звернень до мене надходить безліч. З якихось питань консультують, допомагають вирішити мої помічники. Але більшість я прочитую сам.  І намагаюсь під час поїздок у регіони зустрітись з людьми, порадити, підтримати, допомогти. Сім’я Шевченків не обійшлася самими лише добрими словами, вони розповіли про свої проблеми. Багатодітній родині я купив новий добротний будинок. До цього вони мешкали у аварійній розвалині.

Нещодавно у сімї сталося поповнення – народилась уже п’ята дитина Богданчик. Охрестити його попросили мене. Я радо погодився. По-перше, від такого не відмовляються. Для мене хрестити Богданчика – велика честь і радість. Ну і, ясна річ, відповідальність. Зі свого життя знаю, як важливо для дитини відчувати турботу, підтримку. У мого похресника все це буде. Першим проявом турботи став подарунок – корова, яку назвали Юлькою. Тепер Богданчикові забезпечене свіже натуральне молоко. Наступного року я подарую бичка Вітьку. Ну однойменним і не тільки політикам я рекомендую брати з мене приклад У Ющенка було кумів половина складу Кабінету міністрів. У Януковича та інших представників нашого естеблішменту так само.

Час припиняти політичних кумівство, коли лише олігархів обирають за кумів, і лише кумів призначають міністрами та прокурорами. Не треба  так боятись за свою «благородну кров» і бути ближчими до народу не лише в передвиборчих програмах. Усі ми громадяни однієї держави і є насправді великою українською родиною.  

 

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.