Києву владу киян! Маніфест Нового Києва

04 жовтня 2011, 03:19
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
3527

Настав час, по-справжньому, захистити столицю від владного свавілля, від розграбування і знищення.Звільнити від варягів, що зробили Київ розмінною монетою в своїх політичних ігрищах.Наше місто змучилося від щоденних гвалтувань чорновецько-поповської орди

                                                       

                                                           Земляки !

Всі ми живемо в одному спільному домі, ім'я якому - Київ. Тому не можемо дозволити собі далі спостерігати за безладом, який відбувається навколо!

Як тільки ми виходимо за двері власної квартири, ми бачимо і розуміємо, наскільки незручно жити в нашому місті! Обдерті  стіни під'їздів, захаращені двори, гори сміття, темні вулиці, розбиті дороги, постійні затори, катастрофічне зникнення парків і зелених насаджень - наші щоденні супутники.

Буквально на очах зникає історична аура міста, його споконвічний шарм. Цілі райони спотворюється  хаотичними забудовами, знищуються пам'ятки історії, а нові споруди балансують на межі несмаку та архітектурного безумства. Втрачається почуття гордості за місто. Таким Київ просто соромно показувати гостям.

Наша столиця відстає від провідних європейських міст за всіма показниками. За рівнем розвитку ми залишаємося в минулому столітті, а нинішні міська влада неспроможна забезпечити Києву гідне європейське майбутнє.

Настав час суспільству втрутитися! Нам не байдужа доля міста, в якому ми живемо! Нам боляче бачити його поступове знищення і неминучу деградацію! Тому ми вирішили об'єднатися в «Новий Київ» - громадську ініціативу, яка захистить столицю!

Ми переконані, що тільки об'єднавши інтелектуальний і організаційний потенціал київської громадськості, ми зможемо забезпечити результат.

Вже сьогодні «Новий Київ» спрямовує свої зусилля на те, щоб Київ став кращим! Містом ідей і мрій;  містом, в якому історична спадщина і нові проекти нерозривно пов'язані з духом і обличчям столиці! «Новий Київ» вірить, що Київ стане:

 Містом, в якому хочеться жити - з зеленими зонами, доглянутими парками і скверами, де кожен столітній дуб або кущ є цінністю, предметом гордості. Де розумно і виключно на благо киян використовується кожен сантиметр вільної площі. Де київські водойми, озера, річки, схили Дніпра - недоторкана територія, яка знаходиться під охороною закону.Де немає підприємств, які шкодять довкіллю і щохвилини піддають небезпеки жителів столиці. Де повітря чисте і свіже, а легкий подих вітру несе замість пилу приємну прохолоду літнього вечора!

Містом європейських стандартів життя - з чистою водою, яку можна пити без страху за своє здоров'я. З новітніми підходами великого міста до утилізації сміття та інших відходів. З якісними і вчасно наданими житлово-комунальними послугами, прозорими і зрозумілими тарифами за них. З бажанням суспільства помагати  місту, один одному, з власної волі, без примусу, адже це - наш дім!

 Містом сучасної інфраструктури - якісних доріг, вільних від «пробок» і «тягучок». Зі  зрозумілими знаками, покажчиками і працюючими світлофорами. З освітленими дорогами, від самого широкого проспекту до найменшого провулка! З готелями і розважальними закладами, побудованими за сучасними стандартами, із збереженням історичного обличчя міста. З міським транспортом, який курсуватиме за розкладом! З водіями та пішоходами, для яких вічливе ставлення одне до одного буде нормою.

 Прикладом  вмілого  управління  та стратегічного  мислення  муніципальної влади, яка дбає про кожного. Влада, яку обирають за системою прямих демократичних виборів, без фальшувань і підкупу. Влада, за яку не соромно, і якій не соромно дивитися в очі людям. Влада, яка приймає рішення, прислухаючись до думки громадськості; враховує її побажання і зауваження, працює з любов'ю в серці і відповідальністю - адже це її місто теж! 

«Новий Київ» упевнений, що тільки спільними зусиллями можна вибудувати потужну програму соціального захисту, за якою людяність і порядність стануть важливіше статистики та звітності. Тільки працюючи разом на благо столиці, ми зможемо забезпечити гідну оплату праці педагога, медика, соціального працівника! Тільки силою всього суспільства ми здатні переломити застарілі підходи до управління нашим містом.

Нас не манять  високі коридори  печерських пагорбів! «Новий Київ» об'єднує всіх, хто бажає допомогти і працювати для блага киян і Києва. Ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами, громадськими об'єднаннями, організаціями, які тільки разом зможуть відродити силу духу столиці і побудувати для неї гідне майбутнє!

 Наш офіційний сайт : http://www.novykyiv.org/

P.S. Друзі, ми прийняли важливе для нас рішення. Про нього трохи згодом, ще не час. А зараз, ми просто хотіли, щоб ви вислухали, зрозуміли нас, відчули наш біль і турботу за долю столиці. Сподіваємось на вашу підтримку. Разом ми обов,язково змінимо наше місто на краще, жодних сумнівів. Наш обов,язок звільнити Київ від окупантів.

Києву Владу Киян !

Тримайтеся ! Слава Україні !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.