BACK IN USSR... Компромісу не буде

05 жовтня 2011, 12:52
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
7027

Сьогодні стало зрозуміло, що Янукович дав остаточну команду закривати Юлю. Хунті плювати на будь-які принципи свободи і демократії, їм плювати на український народ, їм чхати на попередження і перестороги світової спільноти і міжнародних інстанцій.

Спроби декриміналізації статті 365 або її скасування закінчились нічим. Власне, цього й слід було очікувати. Солодка жага помсти, бажання бачити Юлю за гратами повністю помутила мозок Януковича і його приплічників. Висновок один, компромісу не буде. Це моя суб,єктивна точка зору, але я в цьому переконаний. 

Отже, потрібна негайна реакція. 11 жовтня маємо бути під Печерським судом. Ця акція опозиції повинна стати загальнонаціональною. Люди мають зрозуміти, що сьогодні суд над над Юлею є уособленням суду над Україною, крапка. Представники усіх опозиційних сил повинні  вивести на Хрещатик своїх людей. Будь-які контраргументи не приймаються, інакше це профанація, створення видимості якоїсь боротьби, не більше. Акція має розпочатися 11 жовтня і не закінчуватись до тих пір поки: Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та ін політв,язні не будуть на свободі, поки нелегітимна  ВР не буде розпущена, а президент не піде у відставку. Все інше не працює. Опозиційний рух повинен бути системним, а не хаотичним. Саме тому, 11 жовтня, стане ще й іспитом на опозиційність для тих, хто звідусіль кричить про любов до України і готовність реально боротися з правлячим режимом.

При цьому, я розумію, що це майже не здійсненно, бо з такою "чудо-опозиційною" тусовкою каші не звариш, це правда. Але "ліха беда начало"... Все ж, будемо сподіватись. Прийшов час брати відповідальність на себе. Особисто мені, набридло споглядати на постійні кулуарні ( та й публічні ) теревені "політичних карликів", головна мета яких зводиться до одого - спільного з БЮТ списку у 2012 році. 

Відверто кажучи, я  не розумію, що відбувається ? Юля у в,язниці, Юра за гратами, в країні хаос, занепад, розорення. Які вибори, за яким законом, які спільні списки ? Куди ? Хто сказав, що вибори взагалі відбудуться ? На мій погляд, дехто занадто переймається своїм політичним майбутнім, маючи бажання, під шумок, "вскочити у розклад", сховавши за цим свою політичну імпотентність. А поки тут місця в списках дерибанять лідери опозиції та інші політв,язні безневинно гниють в казематах. Сором. Мені здається, що спочатку потрібно людей з тюрми визволити, Україну від знищення захистити, це головне. А вже як прийде час, тоді сідати і писати свої списки. Моя позиція чітка і зрозуміла: або справу робимо і системно боремось з владою  до перемоги, або казати  людям правду, що не здатні і сидіти тихо.

Янукович і банда пішли в ва-банк, переконаний, йтимуть, до кінця, вони не зупиниться. Вони штовхають нас назад в СРСР, тільки в дещо модернізованому, євразійському варіанті. Їхня задача остаточно вбити в людях віру в можливість змін, вони втлумачують одне: "От бачите, верещать, верещать, а ми, все-одно, своє робимо, і нам "по-барабану", бо ми сила. У нас Беркут, СБУ, прокуратура. Ми прийшли "в серьез и надолго"...Десь так. 

З такими темпами скоро Білорусія нам будуе здаватися раєм. І ще, потрібно розуміти, якщо спокійно дамо посадити Юлю, якщо не вдасться її відстояти, маховик репресій закрутиться з новою хвилею, не пошкодують нікого. Отже, це реальна диктатура.

Переконаний, якщо до Нового року не переламати ситуацію, потім буде пізно. Ніякі вибори не змінять розкладу сил.


Наразі реальний ризик втратити державу. Особисто я, несу за це відповідальність перед своїми дітьми і перед людьми які мені довіряють. Ми обов,язково переможемо, бо не може країна роками знаходитись у летаргіїї, я в це щиро вірю. Слава Україні !!!  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.