Вирок Тимошенко має дати історія, а не суддя Кірєєв

11 жовтня 2011, 14:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2092

Обвинувачувальний вирок у кримінальній справі Юлії Тимошенко став черговим свідченням відсутності правосуддя в країні.

У 2004 році Ющенко і Тимошенко отримали історичний шанс повести Україну вперед. Однак, захопившись боротьбою за владу і гроші, яка переросла у смертельну гризню, вони бездарно втратили цей шанс, обманувши надії українського народу і привівши до влади Януковича.

Водночас я виступаю проти арешту екс-прем'єрки, а в серпні клопотав про взяття її на поруки. Причина одна: мені щиро по-людськи жаль Тимошенко. Я співчуваю жінці, яка сьогодні змушена перебувати за ґратами. Тому я клопотавсь про її звільнення. Проте я продовжую наполягати на розірванні газових угод, які підписали Тимошенко в Москві та Янукович у Харкові, бо обидві ці угоди є антиукраїнськими.

В Україні не лишилося жодної людини, яка вірить у чесність судів. Держава невідворотно котиться у прірву диктатури та беззаконня. В українському суспільному житті фактично не лишилося місця для правди і справедливості. І сьогоднішній вирок  підтверджує це. Ми усвідомлюємо, що не можна змінити судову систему саму по собі – потрібно радикально міняти усю систему державної влади.

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ющенко,Юлия Тимошенко,суд,Ляшко,Радикальна партія,Тимошенко тюрьма,історія,Олег Ляшко,правосуддя,вирок,Кірєєв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.