Стрілятися чи не стрілятися...

12 жовтня 2011, 15:42
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
5149

Піля всього, що відбулося вчора в суді і на Хрещатику, після вироку лідеру опозиції Юлії Тимошенко, після того, що він зробив з країною за останні півтора року, на місці Януковича, я б зробив наступне:

Негайно б звільнив з займаних посад Льовочкіна, Могільова, Хорошковського, Азарова та інших  приплічників, які порадили йому вчинити таку дурню і брали безпосередню участь у цьому свавіллі.

Потім, в присутності телекамер, публічно, попросив би вибачення в українського народу,  за: 

соціально-економічний терор влаштований українцям, за знущання і зубожіння громадян, за обшуки і арешти, за політичні переслідування і репресії, за "псевдореформи" і багатомільярдні розбазарювання бюджету і особисте збагачення олігархів за рахунок народу. За наругу над Конституцією і Законом, за знищення демократії та свобод. За те, що вього за рік, нивілював довіру до України у всій світовій спільноті, перетворившиїї на її європейську Буркіна Фасо... Список безкінечний... А наостанок, я б  застрелився... Безперчно, жорстоко, але справедливо. Та й місце в історії,  з позначкою "+",  забеспечено. 

Це був би достойний вчинок мужньої людини. Звичайно, це під силу тільки сильним, сміливим чоловікам. Про президента цього не скажеш. Янукович цього не зробить, бо він боягуз. Для нього зручніше сховатися за ГПУ, СБУ, продажними судами і  тисячами озброєних спецназівцім, що кийками і сльозогінним газом будують в Україні  "покарщення вже сьогодні"... Злочинна ментальність Януковича і його оточення бере верх над позицією державного діяча і справжнього патріота. 

Отже, наразі, я бачу для нього два виходи: або складати повноваження і кудись тікати, або "вкручувати гайки" надалі. Тільки останнє вже не пройде, всіх не пересаджає, не залякає, не знищить. 

Межу перейдено, назад вороття нема. Щоб не робив узурпатор, якби не намагався вийти з ситуації, що склалася, він назавжди залишиться диктатором для усього цивілізованного світу. Це  підвердила і міжнародна реакція на вчорашнє рішення суду.  

Влада  буде зметена, це питання найближчого часу. А зробить це єдина об,єднана опозиція, ім,я якій  УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД.

P.S. Як казав наш відомий земляк Лесь Подерев,янський у поемі "Гамлет" : "Купатися чи не купатися ?..."  Я б трохи перефразував : "купатися чи застрелитися ?...". Щоб обрав Янукович зрозуміло, адже скупнутися у шикарних басейнах Межигір,я значно приємніше, ніж відповідати за скоєне.

В тім, відповісти прийдеться, дуже скоро, і перед Богом, і перед людьми. Мені соромно, що через 20 років незалежнеості ми живемо в країні де правлять закони корупції, міліцейського свавілля, криміналу і "донецького паханату".

З рештою, вже очевидно, що це не надовго. Здолаємо ! Слава Україні !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.