"Чорна ікра" Януковича гамселить людей на Хрещатику. Ексклюзивне відео ГО Новий Київ

13 жовтня 2011, 22:20
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
4055

"Чорною ікрою" я називаю загони озброєного Беркуту та спецназу МВС. Тому, що у своїх чорних касках-скафандрах вони нагадують кульки свіжої чорної ікри, особливо коли їх багато. От тільки справжня ікра продукт корисний. А від цієї пахне кров,ю та страхом..

У цьому відео ми зкомпонували ексклюзивний запис нашого оператора і зйомки спостерігаючих з балконів, під час подій на Хрещатику в день вироку Юлії Тимошенко. Гадаю, що кіно вийшло цікавим.

Знаєте, жахливо те, що до усього цього ми починаємо звикати... Колись дивився кадри з Чилі, 1973 року, під час захоплення влади військовою хунтою Піночета. В Україні владу захопила кримінальна хунта Януковича. От так, майже де-жавю, з різницею в 38 років. От тільки Януковичу до Піночета, як з Санта-Барбари до Конотопа. В тім і того судили, хоча й через багато років. Сподіваюся, що колись це станеться і тут, відповість узурпатор перед Богом, законом і людьми.

Рекомендую ще раз це переглянути і задуматися, в якій країні ми будемо жити завтра, якщо не зупинимо цей шабаш...Повірте, Білорусія буде здаватися островом Баунті, бо ці не зупиняться ні перед чим. З рештою, я не нагнітаю ситуацію, а навпаки, кажу з вірою і надією. Адже ті хто чинить злочин проти своїх співгромадян - банальні боягузи. Саме вони трусяться від страху лякаючись нашого гніву, а він не за горами. Знову і знову кажу це, бо вірю в людей, вірю в українців, вони незаламні.


Відео дивитись тут : http://www.youtube.com/user/novykyiv#pо/

Під час міліцейського побоїща, коли людей кидають в автозаки, дуже сиволічно звучить голос негідника калашникова і його пісня "Єднаймося".       Є над чим подумати... 

P.S. Прошу вибачення за перші секунди картинки, це частина мого виступу. Автор запису залишив все, що  вважав за потрібне. Дякую.

І ще, в  матеріал потрапила ненормативна лексика, з обидвох сторін. Прошу поставтись з розумінням, з "пісні слів не викинеш", емоції...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.