Пшонка і Могільов мають негайно піти у відставку! Це повинні бачити всі (ВІДЕО)

18 жовтня 2011, 01:52
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
8523

Після оприлюднення цього відео, про відвертий тиск високих чинів ГПУ на свідка у справі Юрія Луценка,в будь-якій цивілізованій країні світу і генпрокурор і міністр МВС, мали б з соромом піти у відставку. Отже, відлік часу пішов.Чекаємо реакцію Януковича..

Честь і хвала  журналістам телеканалу ТВІ, які не дивлячись на ризик, зробили такий мужній вчинок. Прекрасно виконана професійна робота. Друзі, ви молодці !  Пишаємося вами, без перебільшень.

Цей матеріал остаточно викриває всю кримінальну сутність і відверту брехливість діючої влади. А зокрема, органів прокуратури, що стали злочинним, каральним апаратом для боротьби з політичними опонентами, в руках президента-узурпатора.

Якщо в когось ще і були сумніви стосовно замовності та фальсифікації процесів над Юлією Тимошенко, Юрієм Луценком та ін. політв,язнями , то тепер всі сумніви відпадуть самі собою. Мабуть такого скандалу Генпрокуратура ще не знала. Адже тут відкрито показано брутальне здійснення тиску чиновника ГПУ на ключового свідка у справі Юрія Луценко.

Янукович повинен публічно  дати пояснення  і оцінку дій пркуратури у цій справі. В першу чергу, перед українським народом, світовою спільното та міжнародними інститутами. А також він забов,язаний негайно відправити у відставку генпрокурора  Пшонку і міністра МВС Могильова. Щодо Могильова, то це потрібно було зробити ще під час, так званої, "Одеської операції".

Відео дивіться тут :http://www.youtube.com/watch?v=JB40np_og0s&feature=player_embedded

Якщо і після цього ганебного викриття,  Пшонка та Могільов залишаться на посадах, стане остаточно зрозуміло, що шлях в Європу  і цивілізований світ для нас закрито. Це означатиме, що наш шлях в Білорусію, в її найгіршому варіанті, а Янукович обрав модель цілковитої диктатури та побудови в Україні тоталітарного кримінально-поліцейського режиму.

Тоді, ми самі повинні зробити все, щоб не допустити остаточного знищення України. Гадаю, що час прийшов, потрібно визначатися. 

Висновки кожен зробить сам.. 

Ми повинні негайно навести конституційний лад в нашій державі, інакше наші діти нам не простять.

Тримаймося ! Єднаймося ! Слава Україні !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.