Прошу Тимошенко не прив'язувати євроінтеграцію до особистих інтересів

19 жовтня 2011, 10:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1235

Я не вірю у те, що завершення дуже важливого переговорного процесу між Україною та ЄC про укладення Угоди про асоціацію та створення поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі буде зірвано.


Надто близько обидві сторони підійшли до бажаної мети. Надто багато було зроблено усіма учасниками політичного процесу в Україні для того, аби Угода про асоціацію була підписана вже у грудні цього року.

І надто великі ставки поставлено сьогодні українським суспільством, яке прагне отримати доступ не лише до перспективного ринку Євросоюзу із населення 500 мільйонів осіб і загальним ВВП близько 15 трлн. дол. США, але й нарешті мати можливість вільно рухатися кордонами Європи.

Я переконаний у тому, що сценарій зриву підписання Угоди про асоціацію не відповідає стратегічним інтересам обох сторін – України та ЄС.

Ми потрібні один одному! І тому Радикальна партія закликає усіх, від кого сьогодні залежить підписання Угоди, відкласти емоції у бік і завершити складний переговорний процес у якомога стисліші терміни.  Я також прошу Юлію Тимошенко негайно офіційно звернутися до Євросоюзу з проханням не прив’язувати її майбутнє до завершення переговорів. Це було б благородним кроком з її боку. Благородним і далекоглядним.

Тимошенко як колишній керівник Уряду має усвідомлювати, що лише підписання Угоди про асоціацію міцно прив’яже усіх нас до європейських цінностей, підвищить рівень демократії та зробить неможливим переслідування за політичними мотивами.

 

Олег Ляшко, Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: США,Юлия Тимошенко,Ляшко,Радикальна партія,ЄС,Олег Ляшко,Європа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.