Шукайте мого «клона» у Facebook!

24 жовтня 2011, 09:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1390

У своїй щоденній роботі я керуюся головним принципом – працювати для людей і разом з людьми.

Саме через це  не ховаюся від них за височезними парканами, не відмежовуюсь кордонами охоронців. Навпаки, щодня іду до людей, їжджу по регіонах, зустрічаємось під час акцій, обговорюємо проблеми і їх рішення в приймальнях Радикальної партії. Повторюю, я працюю для людей, а дізнаватися про їх турботи краще особисто.

Зараз найпростіший спосіб спілкування – через Інтернет. Я і мої прихильники, однодумці, використовуємо цю можливість на повну. Кожну вільну хвилину я на зв’язку з ними і ми обговорюємо все, що цікавить і турбує кожного.

Така відкритість і взаємодовіра дуже об’єднає. Мені надзвичайно приємно з Вами поділитись новиною про просто таки шалену підтримку в Інтернеті. За короткий час у мене з’явилось 5000 друзів у мережі Facebook! Це дозволений ліміт для особистого аканту. Оскільки фан-сторінка позбавляє можливості приватного спілкування, я вирішив за краще створити собі такий «клон» власного аканту. Просто особисте спілкування для мене  принципове. Ділитися думками з людьми, обговорювати важливі події, вислуховувати поради - це дає відчуття реальної підтримки і надихає день у день працювати ще більше.

Отже, розширюємо коло друзів! Якщо бажаєте доєднатися, можете зробити це за посиланням http://www.facebook.com/?email_confirmed=1#!/profile.php?id=100003090434376

Я буду обновляти інформацію на обох сторінках, а також особисто спілкуватися з Вами, друзі! Тримаймо зв’язок! ;)

 

 

Ваш Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: клон,Facebook,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.