Інструктаж із спілкування з дебілуватими чиновниками (ВІДЕО)

24 жовтня 2011, 22:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
24790
Інструктаж із спілкування з дебілуватими чиновниками (ВІДЕО)

Коли мама народила мене, навколо шиї була пуповина, яка ледве мене не задушила. Те, що я вижив – чудо. Щодня дякую за це Господу.

З перших секунд життя я звик боротися. Звик ніколи не ламатися, не здаватися і не падати духом.

Знаєте, чому я лишився живим? Бо з першого подиху зрозумів, як сильно та ніжно я люблю життя, яке дається нам лише один раз. І відчув, що нічого не дається легко.

Тому моє життя – моя боротьба. Боротьба за себе і свою сім’ю. Боротьба за дорогих моєму серцю людей і майже незнайомих, яким я можу допомогти. Боротьба за Україну і мій багатостраждальний народ.

Нинішня влада вважає, що їй можна все. Найвищі посадові особи та місцеві чиновники, представники парламентської більшості та депутати сільрад від Партії регіонів, керівництво МВС і дільничі міліціонери, судді, прокурори, родичі вище перерахованих, їх помічники та підлабузники – всі вони усвідомили себе богами владного пантеону. Вони день у день самовіддаляються від решти людей, стають дедалі більш нахабними, жадібними й безпринципними. А їхні заржавілі металеві серця перетворюються на оточені колючим дротом машинки для перерахунку купюр, заюшених кров’ю. Вони прокидаються і лягають спати з думкою “А що я ще не вкрав? А кого я ще не залякав? Кого не змусив собі прислужувати?”.

Вони ніколи не підуть самі, нізащо не спинять свої злочинні дії. Єдиний шлях позбавитись цієї горе-еліти – відчайдушно боротися з нею. Не бійтесь, бо інакше ми не змінимо свою державу, і ситуація тільки погіршуватиметься: наші діти та онуки будуть рабами. А безсмертний Шевченко недарма вчив нас: “Рабів до раю не пускають”.

Для будь-якої влади я – кістка  в горлі, яку вони ніколи не зможуть проковтнути. І чим більше буде таких кісток, тим швидше ті, хто знущається над нашим народом, вдавляться і підуть геть у політичне небуття.

За 16 років, присвячених опозиційній журналістиці, я звик, що влада завжди мститься за правду і боротьбу проти неї. Але мене це жодного разу не злякало.

У 1998 році я вперше балотувався до Верховної Ради по округу №209 на моїй рідній Чернігівщині. Президент Леонід Кучма, якого я жорстко і справедливо критикував на сторінках очолюваної мною газети “Політика”, певно, прокидався в холодному поту серед ночі, бо йому наснився кошмар – Ляшко у парламенті.

А мій край завжди підтримував свого земляка. Півроку я прожив у готелі “Придеснянський” у Чернігові, не раз побував у кожному селі свого виборчого округу. Коли стало очевидним те, що я переможу, Кучма дав команду зняти мене з виборів.

Сьогодні чиновники в гірших кучмівських традиціях намагаються зашкодити мені зустрічатися із земляками. Особливо старається голова Чернігівської облдержадміністрації Хоменко. Найгірший губернатор України згідно рейтингу видання “Коментарі”, в якому досліджувалися економічні показники діяльності керівників регіонів. 

Спадщина від Ющенка: Хоменко так вміє пристосовуватися, що і при минулій, і при нинішній владі зберіг посаду.

За його вказівкою посіпаки дрібнішого масштабу весь час воліють перешкодити мені виступати на масових заходах на моїй рідній землі. Але я не зважаю на незаконні дії чиновників і силоміць беру слово, бо знаю, що земляки хочуть мене почути.

Нещодавно у Борзні, де я вчився у школі-інтернаті, голова райдержадміністрації Дробот відмовлявся дати мені слово під час святкового ярмарку. А коли він зрозумів, що я не потребую його дозволу, дав доручення вимкнути мені мікрофон. Вмикати його мені довелось самому, а тисячі борзнянців кричали: “Включіть Ляшку мікрофон!” та “Ганьба владі!”, підтримавши мій заклик. (ВІДЕО)

А у Сосниці, де я є почесним громадянином, заступник губернатора Тканко також намагався позбавити мене права на виступ. Тож довелося провести з ним виховну роботу. (ВІДЕО)

Якщо місцеві начальники заважають вам жити – кажіть їм в очі те, що про них думаєте. І боріться з ними.

Влада, яка нині чинить беззаконня і руйнує державу – це колосс на глиняних ногах. Наш обов’язок перед прийдешніми поколіннями – стати вітром радикальних змін, який розхитає цей колосс і повалить його, назавжди очистивши нашу святу землю.

Вставай, Україно!

 

Олег Ляшко,

лідер Радикальної партії,

опозиційний народний депутат

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,опозиція,режим,Радикальна партія,радикалізм,Україна,Олег Ляшко,влада,Чернігівщина,життя,режим Януковича-Азарова,журналістика,Борзна,Дробот,Сосниця,радикальні дії,Радикальний майдан,Хоменко,Тканко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.