На Москву через… Брюссель

31 жовтня 2011, 09:33
Власник сторінки
Дослідницька компанія «СОЦІОПОЛІС: Social, Political & Market Research». Керівник відділу PR-послуг та інформаційного супровод
0
1061

Коли увікнути уяву...

Поки все вказує на те, що Україна зусиллями купки політиків вчорашнього дня втрачає черговий шанс на вихід із «совка». Виявилося, що скільки совєтского чєловєка не годуй, а його все рівно тягне в Москву. Там таких розуміють і голублять. І за Межигір’я позавидують і за Тимошенко із Луценком по-пацанськи зрозуміють.

Коли увікнути уяву, то можна знайти скільки завгодно позитивних ноток чи крапок із комами в резолюції Європарламенту. Але усім усе зрозуміло. Все можна охарактеризувати ось таким анекдотом:

«Сільська хата. За столом сидить син та мама, а батько побіг в туалет на дворі. І тут син дивиться у вікно і каже матері:

-          О, мамо, батько так біжать…. біжать… до кльозету! Ой, стали. Махнули рукою та й пішли повільно…».

Так і у нас із євроінтеграцією. Бігли, бігли, а тут… махнули рукою і пішли спокійно до Росії. Там таких беруть і розуміють. Ба, навіть чекають.

Був ще шанс «відмитися», але він уже, схоже, втрачений…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.