Чорнобильська склянка води для українського Уряду: не вип’є ніколи

02 листопада 2011, 14:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1604

В житті багато дивовижних речей, які ми не помічаємо!

Вчора в Японії один з керівників штабу з ліквідації аварії на атомній електростанції «Фукусима-1» Ясухіро Сонода на очах у всієї країни випив склянку води, яку взяли з простої калюжі неподалік від п’ятого та шостого реакторів атомної електростанції. Японський чиновник зробив це у відповідь на вимогу представників ЗМІ, аби довести країні правдивість своїх слів про те, що вода у забрудненому радіацією районі повністю чиста.

Але це Японія, яка менше ніж за рік практично повністю подолала страшні наслідки катастрофи. Український уряд, а також частина моїх колег-парламентаріїв, на жаль, вперто продовжують демонструвати абсолютно протилежні якості.  

У той день, коли японський чиновник випивав склянку води, вже під стінами українського парламенту українські ліквідатори страшної аварії на Чорнобильській атомній електростанції вимагали не забирати у них тих жалюгідних пільг, які вони мають сьогодні. Так само як кілька тижнів тому афганці висували ті ж вимоги. По всій країні, від Сходу до Заходу, лунають заклики до уряду та парламенту припинити знущання над людьми, які у складні етапи історії рятували державу від фатальних подій.

А український уряд та нинішня парламентська більшість їх не чує, оскільки Микола Азаров та Олександр Єфремов не мають нічого спільного з Ясухіро Сонадою. На відміну від японського уряду, який маючи честь та гідність, поважає свій власний народ.

Але Радикальна партія має твердий намір припинити ганебну практику ігнорування інтересів власних громадян.

 

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Єфремов,Японія,радикальні дії,Ясухіро Сонода,«Фукусима-1»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.