9 листопада - всі йдемо до Кабміну ЗАБИРАТИ ГРОШІ!

07 листопада 2011, 11:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2073
9 листопада - всі йдемо до Кабміну ЗАБИРАТИ ГРОШІ!

Чорнобильці стомились домовлятися і йтимуть до кінця!

З глухим та безмозгим урядом домовлятися більше нема сенсу. Це було зрозуміло раніше і вкотре підтвердилось сьогодні. Всенародний рух чорнобильців, представники громадських організацій та активісти Радикальної партії провели сьогодні мітинг під стінами Кабінету міністрів. Але прем’єр Микола Азаров  та віце-прем’єр Сергій Тігіпко всупереч обіцянкам не вийшли на зустріч до людей. Більше того, вони не виконали даних минулого тижня обіцянок повернути пенсії чорнобильцям, врізання яких було названо «помилкою».

Це лише зайвий раз підтверджує, що обіцянки влади – порожні слова, гнилий базар. А поки вони брешуть, радяться-консультуються, люди не отримують належних їм за законом пільг. Їм вже нині нема за що купити ліки! На протест зібралися люди, які ціною свого життя і здоров’я рятували інших. А нині злочинна влада прирікає їх на смерть! Азаров назвав їх «клонами», що це не справжні чорнобильці. Але в у людей є посвідчення. Тупоголові «клони», не здатні проводити нормальну фахову державну політику сидять нині в урядових кабінетах! Але їм залишилось недовго. Українцям не потрібен уряд, який не чує громадян, а наповнити бюджет може лише обкраданням пільговиків та інших громадян.

Ми не будемо миритись з їх злочинними діями, що порушують Конституцію і закони, не будемо терпіти ігнорування і не слухатимемо більше цієї огидної брехні! Чорнобильці готові іти до кінця!

З вимогою відставки Кабінету міністрів ми зберемось на мітинг післязавтра, 9 листопада. Акція протесту розпочнеться о 9 ранку біля будівлі уряду. Закликаю приєднатися до акції усіх громадян України, оскільки злочинна влада працює проти всього народу.

 

Олег Ляшко

Голова Всенародного руху чорнобильців

Лідер Радикально партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,Радикальна партія,радикалізм,Олег Ляшко,влада,мітинг,Микола Азаров,Тігіпко,Конституція,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,Сергій Тігіпко,радикальні дії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.