Подельник Януковича Ющенко вошел в касту "неприкасаемых" ( ответ ГПУ, копия )

09 листопада 2011, 21:48
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
4553

Отримав відповідь ГПУ на моє звернення щодо порушення кримінальної справи проти Ющенка, за дачу неправдивих свідчень в суді над Тимошенко. Відповідь очікувана, Ющенко - "святий"... Та чи на довго?

 Свого часу я звернувся до генрокуратури, особисто до Пшонки, з вимогою порушити кримінальну справу проти екс-президента Ющенка, за дачу завідомо неправдивих свідчень в суді над ЮВТ http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/press-nk/a42768, де я чітко аргументував позицію, згідно вимог діючого законодавства. Ось копія відповіді  ГПУ:


                                                              t213700_img_005.gif

                                                 ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ
             ГЕНЕРАЛЬНА ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ

                                                                     01011, м . Київ, вул. Різницька,13/15
___________________________________________________________________

31.10.11   17 / 2 – 36250 – 11
                                                              
Шкіряку З.Н.
 

                                                               Вул. Шовковична 11 , оф.6
                                                  м. Київ, 01021

 

        Повідомляю, що Ваше звернення щодо надання свідком Ющенком В.А.  завідомо неправдивих показань під час судового розгляду кримінальної справи за обвинуваченням Тимошенко Ю.В. розглянуто.
        Роз’яснюю що відповідно до вимог ст.279 КПК України разом з постановленням вироку суд своє. ухвалою вправі поставити перед прокурором питання про притягнення до відповідальності свідка за завідомо неправдиві показання.
        Однак, постановляючи вирок, суд не знайшов підстав для винесення такої ухвали щодо свідка Ющенка В.А.,більш того на вказані показання суд послався в мотивувальній частині обвинувального вироку відносно Тимошенко Ю.В., оцінивши їх сукупності з іншими доказами по справі, що свідчить про відсутність підстав вважати такі показання завідомо неправдивими.
        Таким чином, підстав для прийняття процесуального рішення у порядку ст.97 КПК України не вбачається.
        Прийняте рішення ви маєте право оскаржити у встановленому законом порядку.

 

Начальник відділу нагляду за розслідуванням
кримінальних справ слідчими Генеральної
прокуратури України у сфері економіки                                                   І. Бабенко



Звичайно, нічого дивного тут нема. Іншого я й не очікував. Я просто повідомляю суспільство про наявність цього документу, щоб ні у кого не було сумнівів у тих процесах, що відбуваються в державі.

Як і не було сумнівів у безпосередній ролі Ющенка у становленні авторитаризму в Україні. Як і передбачалося, вірний латентний регіонал і соратник Януковича, знатний пасічник всіх часів та народів пан Ющенко увійшов у касту "нєпрікасаємих". "Братва" своїх не здає....

 Я власне, про інше, бо досі не можу, внутрішньо, з цим змиритися.

Хто б міг подумати, у тому славетному 2004-му, що сьогодні ми будемо жити з президентом Януковичем, в країні, в якій Ющенка внесли у президентське крісло, на руках майже всього українського народу.

Щиро дякуємо, Вікторе Андрійовичу, за "покращення вже сьогодні", за політрепресії, за опозицію в кайданах,  за міліцейське свавілля, за знищення мови, за зубожіння народу,за розкрадену "Лікарню майбутнього", за владу "донецьких", та багато ін. Словом, за все...

Так от, не сумнівайтесь, прийде час, будете відповідати. Всі, до одного, і ви, ваш "подєльнік" Янукович. А нам, друзі, трохи терпіння і впевненності у перемозі. Жодних амністій рецидивістам !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.