РПЛ ініціює у Верховній Раді збір коштів для хворих на пневмонію дітей

12 листопада 2011, 14:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1120
РПЛ ініціює у Верховній Раді збір коштів для хворих на пневмонію дітей

Я особисто підійду до кожного народного депутата і спитаю: “Чи шкода тобі грошей для хворих діточок?”

В  усьому світі 12 листопада  за ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Всесвітньої організації охорони здоров’я відзначають День боротьби з пневмонією. Впродовж місяця триває збір коштів для лікування хворих. Переважно, це діти. Експерти називають пневмонію «головним убивцею» дітей віком до 5 років. Від цієї недуги щороку у світі помирає приблизно 2 мільйони малюків. Кожні 15 секунд – нова дитяча смерть. 98% дітей помирають від цього захворювання в країнах, що розвиваються. В Україні ситуація теж невтішна. Щодня від пневмонії помирає до 16 маленьких українців у віці до 5 років. Пневмокок – причина кожної дитячої смертності в нашій державі.

Ми закликаємо усіх долучитися до порятунку дітей. В рамках місячника боротьби з пневмонією я особисто виділю кошти для лікування хворих і відвідаю кілька дитячих інфекційних відділень.

Радикальна партія Олега Ляшка ініціює збір грошей для допомоги хворим дітям і у Верховній Раді. Я особисто підійду до кожного народного депутата і спитаю: “Чи шкода тобі грошей для хворих діточок?”

Всі ми знаємо, до якого стану влада довела сьогодні медицину. Вони не зуміли елементарного – закупити вакцини для щеплення дітей! А це одна з причин поширення хвороби. Якщо вже не вміють працювати, як слід, то може хоч грошима для лікування діток допоможуть. Депутати люди не бідні – хай беруть з мене приклад і допомагають рятувати дитячі життя.

Інформацію з питань вакцинації можна отримати в Координаційному центрі захисту прав та безпеки пацієнтів за тел. (044)  587 99 61.

 

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,діти,охорона здоров'я,захист дітей,пневмонія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.