Янукович хоче обміняти російський газ на державну мову

16 листопада 2011, 08:29
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
3191

Однією з вимог Путіна, за здешевлення ціни на газ, може стати впровадження російської мови, як другої державної в Україні. З РФ правило просте: вхід копійка - вихід рубль.

Пройшла інфо, що уряд Януковича, начеб-то, домовився з Путіним про нову ціну на газ, 230 доларів за тисячу кубів. А, що ж в замін ? 

Для кожної патріотично налаштованої людини сьогодні очевидно, що Янукович є ворогом держави. Не секрет, що в ситуації абсолютного економіного колапсу, правлячий режим готовий іти на все аби, хоч якось, втриматися на плаву.

За час свого правління, хунта вже сдала всі можливі й неможливі державні інтереси. Завдяки "Харківським угодам" Крим має знаходитись під окупацією іноземних військ до 2042 року. Завдяки договору про "Зону вільної торгівлі" з країнами СНД, Україну цілеспрямовано тягнуть в євразійський "совок". Повний провал усіх "реформаторських" ноу-хау горе-дячів Азарава-Тигипка, довели до знищення малого та середнього бізнесу, і як наслідок фактично ліквідували середній клас як такий. Своїми пенсійними "викрутасами" вони створили прецендент коли у пенсійному секторі царює суцільний хаос, а розібратися у нарахуваннях сьогодні не можуть навіть фахівці. Варто згадати і постійно "включений друкувальний станок", штучне стримування курсу долара ( реальна вартість якого 10 грн за долар), незворотнього процесу інфляції, падіння ВВП ( не плутати з "показахою" Азарова, я про реалії) і т.д. Список "здобутиків" правлячого режиму можна продовжувати до безконечності.

Наслідок всього цього - тотальне зубожіння українського народу. Статистика річ сувора. За нормами ООН сьогодні біля 70% громадян України знаходяться за межею бідності. Це щось схоже на Буркіна Фасо...


Ці "чудо-менеджери" намагаються виклянчити черговий транш кредиту МВФ, щоб залатати "дірки", але напевно, вони його не отримають. Адже враховуючи наслідки панування кримінальної олігархії в Україні світова спільнота відвернулася і повертатися обличчям не поспішає. Тим не менш, вони продовжують безпардонно розкрадати бюджет, грубо підставлючи все населення України.

Саме тому, Янукович кинувся в обійми росіян,. Він вже відкрито говорить про повну інтеграцію з азіатським світом та РФ. При цьому, він не враховує головного: Путін, як фактичний власник Росії і справжній гебіст, ніколи не сприйматиме Януковича як рівнозначного партнера. Адже спілкуватися з криміналітетом на рівних, для чекіста сором. Це означає одне: страждатиме Україна, страждатиме народ. Бо Янукович зробив усіх нас заручниками у своїх брудних ігрищах.

Останньою краплею може стати інформація отримана з близьких до уряду джерел, про те, що окрім преференцій російському бізнесу у привтизації українських активів, в замін на дешевий газ, буде вимога Путіна-Мєдвєдєва про негайне впровадження в Україні російської мови як другої державної.

Якщо це так, то стає зрозумілим одне: Янукович "дійшов до ручки", загрався.... Він готовий продати найдорожче, національну гіднісь кожного українця.

Зважаючи на вищевказане закликаю не дати собі це "проковтнути". Не дати можливості хунті, остаточно знищити українську державу, її символи, її історію, її пам,ять.

Ми не можемо стояти осторонь коли купка зажирілих, знахабнілих можновладців гвалтує Конституцію і Закон. Коли весь український народ стає "розмінною монетою" режиму, для задоволення власних, антидержавних інтересів. Коли десяток невігласів, що апріорі, ненавидять Україну і все українське, вирішують долю всього народу.

Ми повинні зрозуміти, що зупинити цю вакханлію зможе тільки загальний громадянський спротив. Гадаю, що досить чекати, терпіти,  сподіватись. Настав час діяти.

Тримаймося ! Єднаймося ! Очікуємо ГРОЗУ ! Вона обов,язково прогремить  ! Слава Україні !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.