У Лубнах проходить "чорна рада" по чорнобильцях

17 листопада 2011, 12:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1378

Сьогодні, 17 листопада, я як народний депутат України, лідер Радикальної партії і просто громадянин приїхав підтримати чорнобильців у місто Лубни Полтавської області.

Як голова Всенародного руху чорнобильців, я мав намір взяти участь у Всеукраїнському з’їзді ветеранів – чорнобильців. Втім, на даному зібранні спілкуватись вирішили виключно з наближеними до влади «чорнобильцями». Представники робочої групи Кабінету міністрів по питаннях чорнобильців не забажали вислухати іншої, крім «офіційної» інформації. Але присутні у залі люди підтримали мене, бо хотіли почути правду! Підлою брехнею від влади вже ситі. Так само як і зрадників, продажних «представників чорнобильських організацій» їм теж слухати огидно! 

На зустріч зібралось близько тисячі людей.  Я закликав їх далі разом боротись за свої права. Сподівань на розуміння влади і відстоювання інтересів чорнобильців «представниками-зрадниками» нема.

Даний Всеукраїнський з’їзд у співпраці з урядом - наче «чорна рада» по чорнобильцях. Ці самозванці продалися владі,вирішують власні шкурні інтереси, бо для людей вони не добились нічого. За два місяці, поки вони радяться, чорнобильців обібрали до нитки! Пенсію урізали до «мінімалки», не вистачає не те що на ліки, прогодуватись тяжко! В той час уряд не припиняє штампувати антинародні закони, що не дозволили б чорнобильцям та іншим пільговикам захищати себе через суд! Ось результати їх домовленостей і  зустрічей робочих груп! Терпіти це ніхто не збирається!

Зараз  Всенародний рух чорнобильців  веде найактивнішу боротьбу по всій країні. Всеукраїнську акцію спротиву заплановано на 1 грудня. Не знаю, хто там чиї інтереси відстоює, а ми боремося за права людей. Я закликаю всіх українців вийти 1 грудня і показати, що ми народ  і легко впораємося з хай і великою, але всього лиш купою злочинців у владі!

 

Олег Ляшко,

Лідер Всенародного руху чорнобильців,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,радикалізм,Олег Ляшко,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,пільговики,радикальні дії,афганці,Лубни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.