Їду в Луганськ на розмову з Азаровим

17 листопада 2011, 15:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1230

Завтра у Луганську зустрінуся з Азаровим.

Прем’єр-міністр їде туди на зустріч з представниками громадських організацій чорнобильців. Я представлятиму Всенародний рух чорнобильців, який нині є найактивніших їх захисником і цій організації люди вірять найбільше.

Зустріч з Азаровим – результат нашої кількатижневої боротьби і вимог «очної зустрічі». Ми дали  ясно зрозуміти, що гратися в хованки з народом не має сенсу, бо наміри людей дуже радикальні. Забирати у найнезахищеніших громадян останні копійки, та ще й гарантовані їм законом –  не дуже вдалий спосіб економити бюджетні кошти. Це не по-людськи і антиконституційно. Хай би почали заощаджувати з себе.  Впевнений, Азаров чудово це розуміє і сподіваюся, він нарешті дасть гарантії людям, що їх грабунок завершено, а всі недодані пенсії будуть компенсовані.

Нагадаю основні вимоги чорнобильців: виплатити всі борги, виплачувати пенсії в повному обсязі, в бюджеті-2012 передбачити в повному обсязі кошти на соціальний захист громадян.

Очікуємо, що ці вимоги будуть виконані і то негайно. Інакше, спротив народу буде лише сильніший. Влада, яка не здатна покращити життя людям, а щодня лише погіршує її, нікому не потрібна.

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Голова Всенародного руху чорнобильців

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,пільговики,бюджет 2012,Луганськ,радикальні дії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.